vasparipa wrote:Na-hát ha annyira tetszik, egye-fene...a majálison megcsinálom a Tiédet is ilyenre
az jó, a fényezésre idén ugyse jutott volna... 8)
Az első autómat az egyik haverom garázsában "fényeztük", s még mielőtt megszáradt volna, a kutyája hozzádörgölőzött, és az egyik ajtó+sárvédő szó szerint szőrös lett. ( szegény jószág épp vedlett ). Lehet, hogy azért vagyok ilyen érzékeny, ha ilyet látok. :?
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
A mai nap is dolgoztam egy "kicsit",tesómnak festettem le a felniket a Scorpiora 8)
Szerencsére a kupakok is megvannak hozzá,azok is ilyen szép feketék lettek http://img2.tar.hu/psylo/img/37977306.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb
Köszi :)
Sajnos az udvaron tudtam csak festeni,le van lakkozva is, estefelé járt ár az idő 6 felé és hát jöttek a kis bogarak és miért is ne ragadtak volna bele a lakkba,aztán bevittem a felniket a garázsba miután lefújtam,de majd ha teljesen száraz lesz és nem csak porszáraz akkor majd ki lesznek csiszolva a bogarak és átpolírozom a felniket meg a kupakokat is.
Aztán majd ha fent lesz a Scorpion akkor berakom azt is majd
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Köszi :)
Sajnos az udvaron tudtam csak festeni,le van lakkozva is, estefelé járt ár az idő 6 felé és hát jöttek a kis bogarak és miért is ne ragadtak volna bele a lakkba,aztán bevittem a felniket a garázsba miután lefújtam,de majd ha teljesen száraz lesz és nem csak porszáraz akkor majd ki lesznek csiszolva a bogarak és átpolírozom a felniket meg a kupakokat is.
Aztán majd ha fent lesz a Scorpion akkor berakom azt is majd
Várjuk a képeket :P Biztos morcos lesz az öszzkép
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb