Azt a srácot én küldtem a szalonunkból

Egyébként örülök hogy nem történt semmi baj!!
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Tegnap mi is összefutottunk vele a VIII kerben - meglepődött picit amikor az Ivecoval rádudáltam és dumáltunk pár szót a pirosnál - legalább lesz aki megmenti szegény hányatott sorsú "LastiCaprit" - jó arcnak tűnt !!!Töcs wrote:én meg Proti ajánlásával tőle vettem a nemlyukas kárpitokat 8) sajnos az autóját nem láttam, de próbáltam rábeszélni, hogy jöjjön alsóörsi tali-ra és azt mondta h szeretne, csak még nem biztos h úgy lesz az autó. Lacinak hívják ha jól emlékszem.
egyértelműen...TÉCSÉ wrote:[ jó arcnak tűnt !!!
Szevasz,levelboss wrote:Hát kerekeztem hazafele a jókis csopper bringámmal ma este, és a Jászai Mari térnél látom ám, h ott áll egy fekete CAPRI! Hát odamentem hozzá, miközben azon gondolkodtam, h ő vajon Pudva? ...neem.. Nitro? ... neeem... Aztán a benne ülő forma elárulta, h ő bizony Kókusz a fórumon. Hát róla se nagyon hallottam még, viszont nagyon egyben van a gép! Kérdeztem is tőle, h miért nem találkoztam vele ittott? És mondta h papír gondok voltak és tegnap lett kész a verda! Nagyon fasza 15x7-es króm mangels kerekek vannak rajta, meg 2.3 v6-os moci. Szóval még egy Capri az utakon kéremszépen! 8) Aszonta, h majd feljön és mutat képeket is...
TÉCSÉ wrote: Tegnap mi is összefutottunk vele a VIII kerben - meglepődött picit amikor az Ivecoval rádudáltam és dumáltunk pár szót a pirosnál - legalább lesz aki megmenti szegény hányatott sorsú "LastiCaprit" - jó arcnak tűnt !!!
Kokusz ur nem uj, már egy éve is láttam az autoját (lehet szereltem is valamit rajta), csak egyszerüen nem sürün forumozik. sokan vannak még igy, akiknek van mozgásképes autojuk de nem tartoznak nagyon egyik klubhoz sem...levelboss wrote:Hát kerekeztem hazafele a jókis csopper bringámmal ma este, és a Jászai Mari térnél látom ám, h ott áll egy fekete CAPRI! Hát odamentem hozzá, miközben azon gondolkodtam, h ő vajon Pudva? ...neem.. Nitro? ... neeem... Aztán a benne ülő forma elárulta, h ő bizony Kókusz a fórumon. Hát róla se nagyon hallottam még, viszont nagyon egyben van a gép! Kérdeztem is tőle, h miért nem találkoztam vele ittott? És mondta h papír gondok voltak és tegnap lett kész a verda! Nagyon fasza 15x7-es króm mangels kerekek vannak rajta, meg 2.3 v6-os moci. Szóval még egy Capri az utakon kéremszépen! 8) Aszonta, h majd feljön és mutat képeket is...
Hát nyilván sokan vannak akik nekem még újak lennénak, ha találkoznék velük.Bogyo28 wrote:Kokusz ur nem uj, már egy éve is láttam az autoját (lehet szereltem is valamit rajta), csak egyszerüen nem sürün forumozik. sokan vannak még igy, akiknek van mozgásképes autojuk de nem tartoznak nagyon egyik klubhoz sem...levelboss wrote:Hát kerekeztem hazafele a jókis csopper bringámmal ma este, és a Jászai Mari térnél látom ám, h ott áll egy fekete CAPRI! Hát odamentem hozzá, miközben azon gondolkodtam, h ő vajon Pudva? ...neem.. Nitro? ... neeem... Aztán a benne ülő forma elárulta, h ő bizony Kókusz a fórumon. Hát róla se nagyon hallottam még, viszont nagyon egyben van a gép! Kérdeztem is tőle, h miért nem találkoztam vele ittott? És mondta h papír gondok voltak és tegnap lett kész a verda! Nagyon fasza 15x7-es króm mangels kerekek vannak rajta, meg 2.3 v6-os moci. Szóval még egy Capri az utakon kéremszépen! 8) Aszonta, h majd feljön és mutat képeket is...
Nem vas...műanyag!!! A miénk igazi VAS!!!szszaby wrote:Ahonnan én a króm felnijeimet vetten ott is állt egy Corvett Stingray. Szép vas.