képek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Peti
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
Már kb 1 éve tettem ezirányba lépéseket, mert nem kevés Capris videóm van, +saját készítésű is. De hamarosan saját kézbe veszem a dolgot, és ha rajtam múlik minden videóm elérhető lesz, mindenkinek akit érdekel.Tibi wrote:A videot nem tudnád bedobni a közösbe?
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
- Tibi
- rengetegetirogatide
:D:D engem érdekelne...szal ha más nem magánúton is + intézhetnénk...Capripower wrote:Már kb 1 éve tettem ezirányba lépéseket, mert nem kevés Capris videóm van, +saját készítésű is. De hamarosan saját kézbe veszem a dolgot, és ha rajtam múlik minden videóm elérhető lesz, mindenkinek akit érdekel.Tibi wrote:A videot nem tudnád bedobni a közösbe?
- Bogyo28
- Überführer
És a bűnös én vagyok... De haladunk, már pár dolog megvan azért. Csak nem mindent raknék fel ide ha nem muszály, most pl jót röhögtünk Kovival a 2001-es tokaji videón....Capripower wrote:Már kb 1 éve tettem ezirányba lépéseket, mert nem kevés Capris videóm van, +saját készítésű is. De hamarosan saját kézbe veszem a dolgot, és ha rajtam múlik minden videóm elérhető lesz, mindenkinek akit érdekel.Tibi wrote:A videot nem tudnád bedobni a közösbe?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Peti
- egyedülisszerelhet
Az a tervem, hogy hamarosan bedigizek mindent, és a főoldalról letölthetők legyenek a klippek. Legalábbis az értelmes részek, mert nagyjából 7 órányi anyagról van szó! Ebben van mindenféle magyar tv-ből, és égi csatornákról 10 év alatt összegyűlt felvétel, amiben Capri szerepel (pl. a CI-5 összes részéből a Capris jelenetek, stb). +régi találkozókon, gyorsulási versenyeken készült videók, capris filmek, meg a saját felvételek (pl. kunmadarasi ford tali, Histo-cup, meg ilyenek).Tibi wrote: :D:D engem érdekelne...szal ha más nem magánúton is + intézhetnénk...
De sztem hamarosan összedugjuk a fejünket Bogyóval ezügyben, ha minden jól megy :), ráadásul neki sem kevés felvétele van!
- Blant
- nagyonsokatirogat
Digizni én is tudok. Szívesen bevállalom egy részét, ha szükség van rá!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
- Bogyo28
- Überführer
Igen, 4-5 órányi anyag már a gépen van, vágni kell még.... 8)Capripower wrote:Az a tervem, hogy hamarosan bedigizek mindent, és a főoldalról letölthetők legyenek a klippek. Legalábbis az értelmes részek, mert nagyjából 7 órányi anyagról van szó! Ebben van mindenféle magyar tv-ből, és égi csatornákról 10 év alatt összegyűlt felvétel, amiben Capri szerepel (pl. a CI-5 összes részéből a Capris jelenetek, stb). +régi találkozókon, gyorsulási versenyeken készült videók, capris filmek, meg a saját felvételek (pl. kunmadarasi ford tali, Histo-cup, meg ilyenek).Tibi wrote: :D:D engem érdekelne...szal ha más nem magánúton is + intézhetnénk...
De sztem hamarosan összedugjuk a fejünket Bogyóval ezügyben, ha minden jól megy :), ráadásul neki sem kevés felvétele van!
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...
- Peti
- egyedülisszerelhet
Elvileg a hétvégén dől el, hogy bírni fogja-e a gépem a digizést, mert szeretém azért én csinálni. De ha nem megy, lehet hogy élni fogok a lehetőséggel, köszi! Egyébként, hogy "bosszantsalak", az egyik felvételen a te autód is látszik régi fényében! :)Blant wrote:Digizni én is tudok. Szívesen bevállalom egy részét, ha szükség van rá!
- Blant
- nagyonsokatirogat
aaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ezt nem mondod.....
hol laksz?
Megyek és, ha nem adod szépszerével megyek és elveszem erővel
Amúgy milyen a géped? És mivel digizel? vivo-s vga kártyával, vagy tv tunerrel? Ha szeretnéd, összehozhatunk egy olyat is, hogy eljössz és megcsináljuk együtt. Nekem a videóm elég szar, de a gép egész jól bírja
Üdv!
Bence
Ezt nem mondod.....
hol laksz?
Megyek és, ha nem adod szépszerével megyek és elveszem erővel

Amúgy milyen a géped? És mivel digizel? vivo-s vga kártyával, vagy tv tunerrel? Ha szeretnéd, összehozhatunk egy olyat is, hogy eljössz és megcsináljuk együtt. Nekem a videóm elég szar, de a gép egész jól bírja

Üdv!
Bence
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
- Peti
- egyedülisszerelhet

A gépem nem egy erőgép, egy P-III-as, 697 MHz, 128 MB RAM. Azt ne kérdezd, hogy milyen videókártya, mert fogalmam sincs, nem vagyok egy nagy szgépzsonglőr.:) Van egy programozó ismerősöm, ő tartja karban a gépet. Vga kártya lesz, a hétre igérték. A hétvégén lesz rendberakva a gép, és összehozva a kártyával, és akkor fog eldőlni hogy műxik-e a dolog. Vannak jó hifi videóim, úgyhogy az nem lesz gond.