szszaby wrote:Miért nem tudok Img-al képet berakni?
Eddig ment.
Most is megy... kép címét bemásolod, kijelölöd, img gomb megnyom, és megy:
Ha a "BUÉK" topciban lévő linket akartad képként berakni, akkor az azért nem ment, mert a ".jpg" kiterjesztés után voltak karakterek, és akkor az img nem mutatja képként...
szszaby wrote:Az hogy van hogy kb annyi hozzászólás van a fórumon mint a régin volt és mégis sokmindenkinek csökkent a hozzászólásainak a száma.
az uj forummotor konvertálta a hozzászólásokat, és ujra szinkronizálta az összes számlálót. tehát amik törölve lettek azok most nem számítanak bele, ezér van az hogy sok mindenkinél kevesebb a hozzászólások száma...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
kérek mindenkit hogy az avatarját válassza ki ujból a felhasználói menüből, mivel mindegyiket egyforma méretre állítottam, de ne kelljen már mindenkiét nekem egyesével ujra beállítani. ha mindenki beállítja a sajátját, akkor egyforma méretüek lesznek az avatarok, és nem csuszik szét a forum bal oldala. az uj avatar most már feltölthető saját gépről is, max mérete 150x112, ha valaki akar cserélni csak tessék...
...A Xikla...
Süni wrote:Főnök !
Eddig ha valaki hozzászólásban linkelt, akkor új ablakban nyitotta meg, most meg ebben (remélem érthető...). Nem lehetne átállítani ?
Ez nálam is így van és én se értem hogy miért van. Eddig úgy tudtam, hogy a böngészőnek a beállítása ez, de akkor mégse?
Süni wrote:Főnök !
Eddig ha valaki hozzászólásban linkelt, akkor új ablakban nyitotta meg, most meg ebben (remélem érthető...). Nem lehetne átállítani ?
ez engem is zavar, dolgozom az ügyön....
...A Xikla...