Hmm, több mint három éve nem írtam már ide... Ennyi volt gyerekek, a szobor elindult Bielsko Biala felé. A megmaradt cuccokat rövidesen lefotózom és kiteszem a fórumra. Nem így terveztem a történet végét, de nagyon elegem lett az egész hobbiautózásból.
proteus wrote:Hmm, több mint három éve nem írtam már ide... Ennyi volt gyerekek, a szobor elindult Bielsko Biala felé. A megmaradt cuccokat rövidesen lefotózom és kiteszem a fórumra. Nem így terveztem a történet végét, de nagyon elegem lett az egész hobbiautózásból.
proteus wrote: de nagyon elegem lett az egész hobbiautózásból.
abból hogy nem hobbyautóztál? genyósmájli...
Jogos - summás ... sok év alatt sok mindent csináltál , csak autózni nem láttunk soha ... kivéve Alsóörsön a "fordítottkormányművesben" , s azt sem teszed ki a kirakatba ...
Sir, ha lenne olyan fizetésem mint neked nem jelentene problémát a hobbyautózás. Azonban az elejétől fogva a határokat feszegettem (inkább túl lőttem rajtuk) az utóbbi években pedig nem lett jobb a helyzet, sőt. Az meg hogy a Capri be legyen fogva napi használatba télen-nyáron-városban-földúton, a mai viszonyok között már egyszerűen nonszensz.
Sir, ha lenne olyan fizetésem mint neked nem jelentene problémát a hobbyautózás. Azonban az elejétől fogva a határokat feszegettem (inkább túl lőttem rajtuk) az utóbbi években pedig nem lett jobb a helyzet, sőt. Az meg hogy a Capri be legyen fogva napi használatba télen-nyáron-városban-földúton, a mai viszonyok között már egyszerűen nonszensz.
Szerintem Bogyó és TCS arra utalt, hogy bár volt egy szép és müködő autód sose mentél vele. Emgem se vet fel a pénz, van, hogy csak 2-3ezerert tankolok a Capriba, de azert gurulok egyet vele, ha van egy kicsi időm. Sajnálom, hogy eladtad! Szépen megcsináltad pedig. Remélem jó kezekbe került ;)
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb