Ez a Pénzes Feri/Szilvi páros autója, ott laknak nem messze Levelboss-tól, csak már pár éve készült az autó és ezért nem láttad, mostanában lett kész. Van nekik még egy kozé scorpio is...Hattyu wrote:Én nekem úgy tűnik mintha Mad Max gépe lenne.levelboss wrote:Keep the legend alive a szomszéd utcából. Sajnos nem jött ki a hozzátartozó. Ki ismeri? Nagyon nagyon egybenlévő patent autó.![]()
Persze lehet hogy tévedek.
képek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: képek
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Hát én nem tudom... ha ez az ő régi autójuk, akkor én ránézésre ahhoz hozzá nem nyúltam volna. Kajak gyári 2.8i kkhhmmmmm matricákkal, emblémákkal, talán még 2 színű fény is volt rajta gyárilag alul-felül. Mondjuk az autó gyönyörű lett. Mostmár ideje megismerkednem velük, eddig sajnos nem sikerült. Egyébként ez volt az az autó, aminél kiscsávó, alsós koromban mindig megálltam nyálat csorgatni, mikor kimentem kergetni a csepel bmx-emet. :D Talán, ha nincs akkor ott ez az autó, akkor most nem lenne nekem se caprim. :D Ha az én szegény kis autóm nincs itt a ház előtt, legalább ez itt van a szomszéd utcában.Bogyo28 wrote:Ez a Pénzes Feri/Szilvi páros autója, ott laknak nem messze Levelboss-tól, csak már pár éve készült az autó és ezért nem láttad, mostanában lett kész. Van nekik még egy kozé scorpio is...Hattyu wrote:Én nekem úgy tűnik mintha Mad Max gépe lenne.levelboss wrote:Keep the legend alive a szomszéd utcából. Sajnos nem jött ki a hozzátartozó. Ki ismeri? Nagyon nagyon egybenlévő patent autó.![]()

Ford Capri 1978 2600 GT :D
- holecz
- rengetegetirogatide
Bocsi, de mi az a "Berlongo" ???adam wrote:Hát nem egy Berlongo..Tegnap este a Mesteren találtam

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
- vasparipa
- egyedülisszerelhet
BerlinBimbóholecz wrote:Bocsi, de mi az a "Berlongo" ???adam wrote:Hát nem egy Berlongo..Tegnap este a Mesteren találtamBerlingo?????

Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
- adam
- egyedülisszerelhet
Kissé mellényomtam mint a jó matematikus: A lett az eredmény, B-t mond, C-t írja le és D a helyes megoldás..vasparipa wrote:BerlinBimbóholecz wrote:Bocsi, de mi az a "Berlongo" ???adam wrote:Hát nem egy Berlongo..Tegnap este a Mesteren találtamBerlingo?????
Boldog karácsonyt mindenkinek
Adam
Sosem lesz kész, csak alakul...
- capriv6
- egyedülisszerelhet
1997-2000-ig Egy Gyáli gyereké volt aki kamionozott..Sok sok talin részt vett,és már akkor is igy nézett ki.A belső konzolt (box) tudtommal ö csinálta.Hattyu wrote:Én nekem úgy tűnik mintha Mad Max gépe lenne.levelboss wrote:Keep the legend alive a szomszéd utcából. Sajnos nem jött ki a hozzátartozó. Ki ismeri? Nagyon nagyon egybenlévő patent autó.![]()
A srác már nincs közöttünk

Az autó eladásának napján jobb oldalt megtalált egy trabantot de még azon a héten megcsinálták.
Szerintem abban az időben az egyik legszebb autó volt.
Tudtommal gyári 2.8i.
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Tegnap sikerült megismerkednem a tulajékkal. Igen, 2000-ben került hozzájuk a gép, és gyári 2.8i. És azt is mondta, h ez volt az eredeti színe. Sajnos a sok állást a k-jet kicsit megsínylette, ugyh most nem nagyon megy, de azért nagyon zsír gép!
Ford Capri 1978 2600 GT :D
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Jó is lenne,de ezek csak a régi képekTibi wrote:Összerakták a Taut ? Elég jó ! :)Hattyu wrote:Tegnap ezt kaptam karácsonyra a barátoméktól

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- Bogyo28
- Überführer
Nálunk is volt tél, olyan hideg volt hogy csak most értek át a képek a mobilomról:
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...