proteus wrote:Szerintem az épülő CAPRI-k topicot is le kellene zárni, mivel a mérete miatt teljesen áttekinthetetlen, az épülő vasakba meg mindenki tud topicot nyitni vagy ha nem akkor szól aztán nyitunk.
De ha lezárja Bogyó úr akkor a leírtak elvesznek.
Szerintem ezt inkább jelezni kellene hogy kinek maradjon s kinek nem.
Persze ez csak egy vélemény
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
proteus wrote:Szerintem az épülő CAPRI-k topicot is le kellene zárni, mivel a mérete miatt teljesen áttekinthetetlen, az épülő vasakba meg mindenki tud topicot nyitni vagy ha nem akkor szól aztán nyitunk.
jogos...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Lehetőség van most már a youtube.com-os videok direkt linkelésére is. Ezt ugy kell megtenni, hogy a kiválasztott video teljes URL-jét (amit a böngészöd címsorában látsz) egy CTRL + C segítségével kimásolod, beilleszted az üzenetedbe, majs a teljes URL szöveget kijelölve az egérrel ráböksz a youtube gombra. a végeredmény valami ilyen lesz:
...A Xikla...
kedves kolléga! azé nem jó, mert tul sok mindent tettél be a linkbe!!!!! az URL végén nem kell az alábbi:
&feature=related
a youtube-os link ugy néz ki, hogy a /watch?v= után van egy kód, az a videó kódja, csak eddig kell az URL-t bemásolni és jó lesz. ami utánna van írva ( a php-ből adodóan &jellel van a linkhez csatolva) az nem kell. magyarul ki kell törölni az első & jelet és ami utánna van és jó lesz....
...A Xikla...
szszaby wrote:Ez próba volt amit ugyanúgy csináltam mint tegnap és érdekes módon most sikerült.
Fene érti. :?
álltalában ha simán megnyitod a youtube-os videot, akkor csak a megfelelő kod van ott az URL végén, és akkor az egészet kell bemásolni. néha ( hogy mikor azt nem tudom) & jelekkel mőgé rak még néhány infót, amit a Youtube szerverén futo progi tud értelmezni, viszont itt a forummotor nem tud mit kezdeni ha a BBcode nem megfelelő eredményt ad neki, tehát nem jeleníti meg. magyarul ha csak a kódig adod meg, az & jel után mindent törölsz ( az &-t is) akkor jó lesz...
...A Xikla...