cosworth
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- capriv6
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
Váltó
Szia!!
Igen a váltót lekellett engednem 4cm -re de problémát nem okozott..
csak a kardán volt izgalmasabb ugy ahogy driver monta!!
Ha neked nem gyári 2.8i kardánod van akkor izgalmasabb a dolog es talán ugy egyszerübb mindent megoldani ahogy driver csinálta!
Igen a váltót lekellett engednem 4cm -re de problémát nem okozott..
csak a kardán volt izgalmasabb ugy ahogy driver monta!!
Ha neked nem gyári 2.8i kardánod van akkor izgalmasabb a dolog es talán ugy egyszerübb mindent megoldani ahogy driver csinálta!
- Jatis
- márokosanistudnézni
Szóval sikerült.driver wrote:Szia Tibi! Érdekes hogy Krisznek pont 2 cm rel jobban le kellett engednie a váltot.
Nekem az alaphelyzettől 2 cm rel van lejebb és semmi gondom nincs vele.
Most csináltam egy uj kardánt, egydarabbol, mert az a felfüggesztés ahogy volt az nem tettszett.
Most olyan kardánom van mint az amcsi vasakban.
- Bogyo28
- Überführer
valószínüleg az a váltó nem volt teljesen jó, de hát ez volt otthon...Tibi wrote:hát ez igen "szép" lett. Pedig azt beszélik az angol népek ennek sokat kéne bírni... láttam mt75-höz tuning kit-et 3e fontért. Bár ez sem belülről ment szét...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- Tibi
- rengetegetirogatide
Termett a kertben? :Dbogyo28 wrote:valószínüleg az a váltó nem volt teljesen jó, de hát ez volt otthon...Tibi wrote:hát ez igen "szép" lett. Pedig azt beszélik az angol népek ennek sokat kéne bírni... láttam mt75-höz tuning kit-et 3e fontért. Bár ez sem belülről ment szét...
Keresgettem ma cossie témában a neten és egy Rover terepes fórumon kötöttem ki. Ott ha jól értelmeztem használnak Ford váltókat és a type-9 et ott is írták, hogy sovány a cossie-hoz, az mt-75 okés, de T5 - Tremec név is előkerült, gondolom ezek nem annyira olcsó dolgok, T5-ről már volt szó a váltós topikban. Elvileg jó lenne cossie-hoz, most azt, hogy közbetétes téma vagy mókolás vagy akármi arra már nem tértek ki. Vagy hülye vagyok, de valamelyik biztos :D
1980 Capri MK3
Borsot dugtak a s...edbe ?CAPRI-3 wrote:A MI?????szszaby wrote: A cenzírozás, hogyan készült?
![]()
és te dolgozol szervizben ?
A "Z" és a "T" betű a klaviatúrán egymás mellett van , ha nem tűnt volna fel ...
Visszakukkantva néhány korábbi irományodra , furTCSa , ha pont Te kötsz bele a heje Sírás - ba .....

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- DavidMolnar
- akárhozzáisnyulhatvalamihez