őőőőőőőőőőőőőőő ezmozgó kép volt..
Gizmó / Bogyó lehet vmit tenni. GIF-ként töltöttem fel, de JPG-ként mentette a honlapra. Csak me'r mozgatja a cickót :D:D :D:D Szőőőrnyyűűű tragédia !! ;)
Gizmó / Bogyó lehet vmit tenni. GIF-ként töltöttem fel, de JPG-ként mentette a honlapra. Csak me'r mozgatja a cickót :D:D :D:D Szőőőrnyyűűű tragédia !! ;)
Mozgóképet kérünk!!!
Legalább e-mailben.
Szabikám! A titkos mélcímedre küldjem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
az automat feltöltö automatán jpg-re konvertál. ugy tudod felrakni, hogy vagy csak az eredeti linket másolod be, vagy a régi módszerrel rakod fel az oldalra. vagy elküldöd nekem és közkincsé teszem, bár a fordos top mögül elöbukkanö rajzolt cicik azért nem annyira nagy dolgok, bár érdeklődés ugy látszik az van rá
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
bogyo28 wrote:
az automat feltöltö automatán jpg-re konvertál. ugy tudod felrakni, hogy vagy csak az eredeti linket másolod be, vagy a régi módszerrel rakod fel az oldalra. vagy elküldöd nekem és közkincsé teszem, bár a fordos top mögül elöbukkanö rajzolt cicik azért nem annyira nagy dolgok, bár érdeklődés ugy látszik az van rá
Még a cici sem bukkan elő, csak ugrándozik egy kicsit. De mivel csak Szabinak kellett, neki már elküldtem az eredetit. :)
bogyo28 wrote:
Még a cici sem bukkan elő, csak ugrándozik egy kicsit. De mivel csak Szabinak kellett, neki már elküldtem az eredetit. :)
valamelyik másik lapon volt ez a kép, de ott a cici is kivillant
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
tapasztaltam én is, céges vadiúj ignis, kapaszkodók nélkül, központizár nuku, kézi ablaktekerés. De 1,3vvt, klíma és szervókormány az van... mennyi lenne nagy mennyiségben a felára a 4db kapaszkodónak, elektromos ablaknak és központi zárnak? Szerintem 40-50ből meglenne ha én veszem meg és szereltetem be... szép új világ.... :?
tapasztaltam én is, céges vadiúj ignis, kapaszkodók nélkül, központizár nuku, kézi ablaktekerés. De 1,3vvt, klíma és szervókormány az van... mennyi lenne nagy mennyiségben a felára a 4db kapaszkodónak, elektromos ablaknak és központi zárnak? Szerintem 40-50ből meglenne ha én veszem meg és szereltetem be... szép új világ.... :?
Röhej egyébként. Mikor voltunk haverommal új autót nézni az ő anyukájának szánalmas,h milyen dolgokat soroltak fel extraként. Pl: sminktükör :) a jobboldali napellenzőben, kalaptartó....ezek aztán tényleg rohadt nagy extrák, innen már tényleg csak egy lépés a tekerhető kormány és az utcára néző, átlátszó ablak. Gondolom,h jobban harap a nép a légkondira mint az ajándék kapaszkodókra :) A kiszolgálás minőségét meg említeni is alig merem. Elmetnunk farmerban pólóban szó szerint le sem szartak csak mikor már elkezdtük atomjaira bontani a kocsit akkor jött oda vmi arc, h egyáltalán mit akarunk....másnap nyskkendőt öltve mentünk egy másik helyre poénból, jóhogy nem a vörös szőnyeget leterítették...szánalmas :)
Mindenkinek kellemes ünnepeket meg B.U.É.K!!!!!!!!!!!!!!!!
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb
(ez azt jelenti az én nyelvemen, hogy nagyon boldog és kellemes, ajándékban, meg ételben, valamint italban gazdag karácsonyt kívánok minden egyes olyan embernek, akit, csakúgy mint engem is rabul ejtett a Capri iránt fellobbant, s azóta is olthataln lánggal égő szerelem.)
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.