'86 Merkur Xr4Ti (1.8benzin-gáz to BOA)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- CapriTurbo
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Re: '86 Merkur Xr4Ti (1.8benzin-gáz to BOA)
Ja és én nem tudok németül, ő meg magyarul, úgyhogy nem igazán tudtam tudtára adni, hogy lehet egy kis barna folt a gatyámon 
- CapriTurbo
Amúgy ez az az autó.
- Mad Max
- ClassicFord klubtag?: Igen
Az általatok feszegetett problémákat a 6/1990. évi KÖHÉM rendelet szabályozza.
- A Caprin oldalra kivezetett kipufogó nem szabályos. Ez biztos.
- A bukócsovet nem tudom azt megkéne nézni és most nincs itthon köhém.
- Amit én az elején problémának gondoltam, az ha a hátsó ülést megszünteted, az az ülőhelyek számának állandó csökkentése. Az engedély nélküli átalakítás. Ha a forgalmi engedélybe bejegyezteted, hogy az ülőhelyek száma 2 akkor ok.
- A Caprin oldalra kivezetett kipufogó nem szabályos. Ez biztos.
- A bukócsovet nem tudom azt megkéne nézni és most nincs itthon köhém.
- Amit én az elején problémának gondoltam, az ha a hátsó ülést megszünteted, az az ülőhelyek számának állandó csökkentése. Az engedély nélküli átalakítás. Ha a forgalmi engedélybe bejegyezteted, hogy az ülőhelyek száma 2 akkor ok.
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
A Capri egy különleges autó!!!!!
Kifejezi az egyéniséged.
Őt vettétek meg az e-bay-ről? Szép példány, az biztos!CapriTurbo wrote:Amúgy ez az az autó.
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- ittyu
- nemleszgondhasegítis
kezded érezni a dolgot. :D igen,minden amit csak lehet lepapírozni, hogy minél kevesebb dolog miatt b_szogathassanak.Mad Max wrote:- Amit én az elején problémának gondoltam, az ha a hátsó ülést megszünteted, az az ülőhelyek számának állandó csökkentése. Az engedély nélküli átalakítás. Ha a forgalmi engedélybe bejegyezteted, hogy az ülőhelyek száma 2 akkor ok.
a másik az, hogy az elején úgyis rám fognak szállni ha kész lesz a kocsi.sajnos ilyenek a zsaruk.szóval ezért kellenek a papiruszok, hogy szépen megmutassam neki, meg a szemébe röhögjek és akkor leszállnak az emberről.sokakat csak azért büntetnek meg,mert nincsenek tisztában a jogaikkal, illetve olyanba kötnek bele amihez nincs is joguk.pl egy este Laczkó haverommal kocsikáztunk.ő vezetett, gyorsan is hajtott.ők meg 2kocsival mögöttünk.1cer csak felbaszták a szírénát.megállunk.a gyorshajtás jogos volt.akkor elkezdte mondani, hogy ültetés, nyomtáv szélesítő.....monja neki Laci, hogy ugyan nézze már meg azt a 'nyomtáv szélesítőt'.ugyanis nem volt ott semmi.csend.ezután bevilágít a kocsiba és azt mondja a gyári RS kormányra, hogy annak kisebb az átmérője 35centinél.....erre mondjuk, hogy az biza gyári kormány, ott van benne az embléma.hát de, hogy azt utólag bárki rárakhatja.ezután megmutattuk neki a sorszámot ami bele van ütve.bekussoltak és elzuztak.
- Szelei Szilard
- nemleszgondhasegítis
"Ilyenek a zsaruk" Ezt pont egy rendőrnek mondod?! :D
'76 Capri MK II 2.9 V6
'92 Scorpio 2.9 V6
'92 Scorpio 2.9 V6
- Mad Max
Ezt pont jónak mondod
Nagyon nehéz meg állni, hogy az intézkedéssel kapcsolatos okfejtésemet ki haggyam.... de sikerült!!
Na még is csak találtam KöHÉM-et 9 §. (2): ".... belsőtérben (vezető fülke, utastér) elhelyezett kinyúló alkatrészeknek és felszereléseknek olyan kialakításuaknak kell lenniük, hogy sérülést ne okozzanak..."
És azt nem tudom, hogy a jóváhagyási jellel ellátott alkatrészek közé tartozik e vagy sem, de szerintem nem.
A sérüls okozást pedig egy alapos beburkolással kilehet védeni.
A jogszabályok betartatása vizsga állomásonként, szituációnként más és más. Az általam közölt információk csak tájékoztató jellegűek!!!
Nagyon nehéz meg állni, hogy az intézkedéssel kapcsolatos okfejtésemet ki haggyam.... de sikerült!!
Na még is csak találtam KöHÉM-et 9 §. (2): ".... belsőtérben (vezető fülke, utastér) elhelyezett kinyúló alkatrészeknek és felszereléseknek olyan kialakításuaknak kell lenniük, hogy sérülést ne okozzanak..."
És azt nem tudom, hogy a jóváhagyási jellel ellátott alkatrészek közé tartozik e vagy sem, de szerintem nem.
A sérüls okozást pedig egy alapos beburkolással kilehet védeni.
A jogszabályok betartatása vizsga állomásonként, szituációnként más és más. Az általam közölt információk csak tájékoztató jellegűek!!!
Kifejezi az egyéniséged.
Kifejezi az egyéniséged.
- ittyu
- nemleszgondhasegítis
mért te az vagy???de ha te megállítanál se kötöszködnél(remélem/gondolom)ha meglátnád az erőművet a motortérben.sőt inkábbSzelei Szilard wrote:"Ilyenek a zsaruk" Ezt pont egy rendőrnek mondod?! :D
- Tibi
- rengetegetirogatide
Készülj fel, hogy mostantól reflektorfényben leszel :D

1980 Capri MK3
- ittyu
- nemleszgondhasegítis
legalább Dombóváron biztonságban leszek.vagy mégse??
- Mad Max
Hogy mit tennék és mit nem azt nem írhatom le a magam védelme érdekében.ittyu wrote:mért te az vagy???de ha te megállítanál se kötöszködnél(remélem/gondolom)ha meglátnád az erőművet a motortérben.sőt inkábbSzelei Szilard wrote:"Ilyenek a zsaruk" Ezt pont egy rendőrnek mondod?! :D
Kifejezi az egyéniséged.
Kifejezi az egyéniséged.
- ittyu
- nemleszgondhasegítis
ez teljesen természetes.Mad Max wrote:Hogy mit tennék és mit nem azt nem írhatom le a magam védelme érdekében.