Midnight Blue wrote:Hidraulika olajjal kb. olyan lesz, mint a lengéscsillapító olajjal. Motorolajjal keményebb lesz (jó kemény) , váltóolajjal kb., mintha lehegesztetted volna (szerintem felejtős, vagy versenypálya)
Csak motorolajjal két húzósabb kanyarig lesz jó. Utána átmelegszik az olaj, és megszűnik a csillapítás.
Mitől melegszik meg kanyarban? Bár én is a hidraulika olajra reflektáltam!
Midnight Blue wrote:
Mitől melegszik meg kanyarban? Bár én is a hidraulika olajra reflektáltam!
A dugattyú mozgásától. Tapasztalat. Versenyautóba raktuk, a kör végére annyira nem volt csillapítás, hogy a kormányösszekötő végén a menet kilukasztotta a doblemezt.
Ha mindenképp a régi gátlót akarod használni inkább villa olajat rakjál bele az tuti nem habzik fel. Sajnos én csak mociba használok ezért lövésem sincs milyen viszkozítás lenne jó. A normál telomba 10W kell az upsidedown villába 5w-s.
1 hét nyomozás után a megoldás:
mol hydro sa 32 g
namármost ez csak 200 littyós kiszerelésbe van. létezik még motulban is, az csak 60l-esben van. ha valakinek kell ilyen (mol), akkor FORDuljon a kárászy céghez (bp. III. szőlőkert u. 11.), adnak el ebből a csodából 1500,-/l egységáron. nagyon rendesek. amúgy pontosan 300ml kell bele/teló (lemértem).
most már ezt is tudjátok.
uff.
Szerintetek normális az az ember aki reggelre lefosztotta az autóm elejét????????
Elvitte a első lámpa műanyag idomot, a négy lámpakeretet, letördelte a tükreimet és levette belőle a benzint!!!!!
Értette a dolgát mert nem feltörte a tansapkát hanem egyszerűen elvágta alul a benzincsövet és megvárta míg lecsurog.
Ennek a rohadt eseménynek az örömére nem tud nekem valaki kölcsönadni 4 db lámpakeretet amíg az enyémek megjönnek a krómozótól?
Lámpaburkolatom az van.
Amint az enyém megjön visszaadom.
Egyszer viszem ki akkor ez van!!!!
Az ilyen ember élete utolsó ölelését egy barnamedvétől kapja!!
Zacy wrote:Szerintetek normális az az ember aki reggelre lefosztotta az autóm elejét????????
Elvitte a első lámpa műanyag idomot, a négy lámpakeretet, letördelte a tükreimet és levette belőle a benzint!!!!!
Értette a dolgát mert nem feltörte a tansapkát hanem egyszerűen elvágta alul a benzincsövet és megvárta míg lecsurog.
Ennek a rohadt eseménynek az örömére nem tud nekem valaki kölcsönadni 4 db lámpakeretet amíg az enyémek megjönnek a krómozótól?
Lámpaburkolatom az van.
Zacy wrote:Szerintetek normális az az ember aki reggelre lefosztotta az autóm elejét????????
Lámpaburkolatom az van.
van lámpakaret, bár a kromozottól messze van a minősége....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4