Jó kis MÓKhalmaz a sárga de majd idővel gondolom megjavul

Hajráf TCSabi

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Ne légy szentségtörő !!! Ez egy Otosan ...adam wrote:Gratula!!!
Ezekbe a bigyókba 12 embert is bepasszíroztak?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/fo ... 5d-1764001
Otosan - Okosan - én meg hülye vagyok hozzáTÉCSÉ wrote:Ne légy szentségtörő !!! Ez egy Otosan ...adam wrote:Gratula!!!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/fo ... 5d-1764001![]()
![]()
![]()
Egerszalókon (és más nem Capris rendezvényeken) volt már benne több is lapjával ... Ugye Pudva?
Mint a Citroen és az Oltcit , vagy a Renault és a Dacia között .....adam wrote:Otosan - Okosan - én meg hülye vagyok hozzáTÉCSÉ wrote:Ne légy szentségtörő !!! Ez egy Otosan ...adam wrote:Gratula!!!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/fo ... 5d-1764001![]()
![]()
![]()
Egerszalókon (és más nem Capris rendezvényeken) volt már benne több is lapjával ... Ugye Pudva?
![]()
De mi a különbség a sárgádhoz képest?
Azt hittem hogy az újkorban csak a fókákat vitték oda összerakni.proteus wrote:Ez török gyártás.
Ja az jutott eszembe cigizés közben, hogy azt is megvenné TCS akkor játszatna szerepjátékot. Egyik nap tűzoltó ruhában, másnap lehetne eltéved német turista a Balatonon a '80-as évekből, majd harmadnap turbánban hódíthatná meg a magyar utakat. Csak Eger alá ne menjen mert szurkot kap a nyakábaproteus wrote:Forgasd is meg benne.
meg más transitost is! ez kb olyan mintha azt mondod egy 500 fiat-ra hogy kispók! és ha sokat emlegeted még a végén rossz rugót küldenek az angolok neked hálábóladam wrote:Azt hittem hogy az újkorban csak a fókákat vitték oda összerakni.proteus wrote:Ez török gyártás.
Tcs-t akkor az OTOSAN szóval lehet szurkálni?
De tép ótó!!! még a végén a rugó helyett fadarabot kapok..Bogyo28 wrote: meg más transitost is! ez kb olyan mintha azt mondod egy 500 fiat-ra hogy kispók! és ha sokat emlegeted még a végén rossz rugót küldenek az angolok neked hálából![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja a török modell születésétől fogva a no moking topicunkban figyel.Bogyo28 wrote: (ennyi erővel pl az orosz Gazella és Gazdy is transit, mert ott a 86-91 közötti transitot másolták majdnem 1-1-ben, még a felnik is pont passzolnak. az OTOSAN-nál a törökök tovább gyártották amit a ford abba hagyott 86-ban, mert jött más modell. persze a török modellek hiába fiatalabbak, minőségben teljesen más)
Bocs, hiányosak az ismereteim - a paródián nevelkedtemstpetya wrote:Képzavarban leledzel Adam,TCS Darth oldalán áll,így nem a dark side hasítódik ketté hanem az összes lenvászon kapucnis köntösben bóklászó parasztfiú,szakállas egyén és szőrös fülű ződ manó
de közel jár az igazsághoz, mert ez egy lekicsinyített Halálcsillagadam wrote:Bocs, hiányosak az ismereteim - a paródián nevelkedtemstpetya wrote:Képzavarban leledzel Adam,TCS Darth oldalán áll,így nem a dark side hasítódik ketté hanem az összes lenvászon kapucnis köntösben bóklászó parasztfiú,szakállas egyén és szőrös fülű ződ manó