adam wrote:ulok a hideg kecoban elegge masnaposan es varom h kicsereljek az ablakaimat. meg idegeskedhetek h mivel akarnak meg atbaszni. eddig 3 dolgot talaltam persze mind az en karomra...
atkurasban nem vmi expertek
adam wrote:ulok a hideg kecoban elegge masnaposan es varom h kicsereljek az ablakaimat. meg idegeskedhetek h mivel akarnak meg atbaszni. eddig 3 dolgot talaltam persze mind az en karomra...
Arra feltétlenül figyelj, hogy ablakot vigyenek
visznek és hoznak is majd - ez volt az egyik problem.....
mivel akartak átkurni?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
mivel akartak átkurni?
- nem biztonsági üveges ablakot hoztak, pedig azért fizettem
- egy aerecot nem hoztak, pedig azért fizettem
- ablakokhoz is és a visszajavításhoz is számolni akarta a redőnyök visszaszerelését
visszatartom a visszajavítás árát és ha elkezd problémázni hívok pár beszívott négert a fórumról
adam wrote:
- ablakokhoz is és a visszajavításhoz is számolni akarta a redőnyök visszaszerelését
visszatartom a visszajavítás árát és ha elkezd problémázni hívok pár beszívott négert a fórumról
Gondolom a bizalmad egy csöppet megrendült a cégben.
adam wrote:
igazából nem is kerestem olyat aki nem próbál majd átbaszni mert akkor sose lenne másik ablak csak ha megcsinálom magamnak...
tudod, jó magyar építőipar
adam wrote:
igazából nem is kerestem olyat aki nem próbál majd átbaszni mert akkor sose lenne másik ablak csak ha megcsinálom magamnak...
tudod, jó magyar építőipar
Egyre nagyon figyelj nehogy kívül legyen a kilincs , szar lenne, hogy ha mindég ki kéne menned, hogy kinyisd az ablakot
Tibi wrote:A lopakodó ami ugye szürke) kapott szép új kék kilincset a vezetőoldalra, mert tavaly a nagy fagyok közepette egyszer csak a kezemben maradt. Ez volt a legnagyobb projekt ami velem történt mostanában. Sajnos se fotó se videó a nemes tettről
Hat azert megszakertettunk egy type5 valtot is kozben, meg feltartottalak benneteket a francia osszeszerelesekor, csakhogy el ne siessetek a dolgot
Ford Taunus Knudsen 1975
Ford Sierra XR4i 1983
Fiat 125P 1977
Volvo V70 1998
Renault Clio 1.2 8v 2004
Honda CB500T 1976
daytona wrote:
Hat azert megszakertettunk egy type5 valtot is kozben, meg feltartottalak benneteket a francia osszeszerelesekor, csakhogy el ne siessetek a dolgot
Ja, igen. Ilyen apró dolgok mindig vannak, különösebben nem tartottál fel, szívesen láttunk. Kellenek ilyen dumálós délutánok is.
Holnap megyek csapágyboltba megkérdezzem a golyót vagy van már ?