bogyo28 wrote:
Szerintem pont Tibi aki tudja hogy meddig tart egy felujítás
:D biztos van aki ennyi idő alatt már vagy 5 Caprit összerak, de már előre félek, hogy egyszer kész lesz és akkor venni kell valami mást, különben unalmasak lesznek a szabadnapjaim.
Hogy lennének unalmasak barátom ,mikor majd szétcaprizhatod az agyad 8)
látszik hogy neked sincs még kész az autód... eddig akinek kész lett és már nem volt mit csinálni rajta, az mindig keresett valami ujjabb projectet, legalábbis az emberek nagy százaléka. mindig kell hogy legyen valami hack-elni való, amin lehet dolgozni, faragni, reszelni, az hogy csak mész az autoval az nem mindig elégíti ki az ember alkotási ösztöneit...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Tibi wrote:
:D biztos van aki ennyi idő alatt már vagy 5 Caprit összerak, de már előre félek, hogy egyszer kész lesz és akkor venni kell valami mást, különben unalmasak lesznek a szabadnapjaim.
Hogy lennének unalmasak barátom ,mikor majd szétcaprizhatod az agyad 8)
látszik hogy neked sincs még kész az autód... eddig akinek kész lett és már nem volt mit csinálni rajta, az mindig keresett valami ujjabb projectet, legalábbis az emberek nagy százaléka. mindig kell hogy legyen valami hack-elni való, amin lehet dolgozni, faragni, reszelni, az hogy csak mész az autoval az nem mindig elégíti ki az ember alkotási ösztöneit...
Igazságod vagyon ,viszont az is igaz h sohasem lesz olyan 1 Caprinál h KÉSZ ,te is fejlesztgetsz Bogyó,fényezés ,s gondolom még sok egyéb Krisznek is ,Sunyának is mindig lesz mit csinálni és még sorolhatnám.Úgysem elégszünk vagy nyugszunk meg soha és ezért jobb ez az életstílus mintha egy új autóm lenne ami hibátlan...Mivel kennénk össze magunkat ha bele sem tudnánk nyúlni házilag 8) mondjuk 1 új BMW-be?
Tényleg az a legjobb érzés, amikor építgetsz egy Caprit,vagy bütykölgetsz,és mikor elkészül megvan az aznapi sikerélmény.Az utóbbi 1.5-évben majdnem hülyét kaptam,mert a Mondeomhoz nem tudtam hozzányúlni,semmi nem akart elromlani.Kétszer kontárkodtam csak bele,az egyik az egy direktszűrő felszerelése volt,a másik meg az alufelnik cseréje. :D :D
Tegnap(2007.10.18.) elkezdtem szétszedni az autómat.Az első lökössel kezdtem, szép kis rozsdafoltokat találtam itt is,aztán kiszedtem a lámpákat és majdnem sírva fakadtam. A fényszórók mögött ahol a sárvédő kapcsolódik az elejéhez (vagy hová) megkocogtattam csavarhúzóval és tenyérnyi lyuk keletkezett .Már előre félek mi lesz hétvégén ha tovább haladok az utastérbe, és a hátulja felé.Képem most nincs de majd igyekszem.
nem az oldalt lévő négy pici, hanem ami elöl van, két kemény gumi valami, ami egy nagy csavar végén van... a csavar másik vége meg a kaszniban. És okosan egy kis mélyedésben van az egész, hogy megálljon benne a víz... :?
Bocs hogy így kéretlenül beledumálok de ahol rozsda van ott homokoltasd le különben akármilyen rozsdaölővel próbálkozol pár év múlva megint rozsdás lesz...
holecz wrote:Tegnap(2007.10.18.) elkezdtem szétszedni az autómat....
Csak keményen, veled vagyunk. Lesz abból még fasza autó!
Holnap reggel korán felkelek, beb@szok egy kis frissen főzött(pénteken készült) H.P.-t nehogy megfaggyak, oszt folytatom a szétszedést. :D S
Istenkirály hidegben szerelni remélem legalább nem egyedül szenvedsz vele,de ha igen nyomd fel a zenét csutkára attól nekem jobb szokott lenni de a pálesz sem utolsó