Az olyanszszaby wrote:Lefested fehér gumifestékkel.

És nagyon hamar berepedezik .
Ez viszont sokkal kulturáltabb.
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Az olyanszszaby wrote:Lefested fehér gumifestékkel.
Lehet hogy az.Süni wrote:Az Atlas peremre gondolsz, amit a Bogarasok is használnak?
Nem ajánlom. Azért látsz belőle egyre kevesebbet, mert a perem, és a gumiabroncs találkozásánál fémszálig elkoptatja a gumi oldalát, mikor a futófelület még hibátlan.
Van megoldás, de nem olcsó:
http://www.whitewalltyres.hu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ugyanarról beszélünk.Natalie Driver Gabe wrote:Lehet hogy az.Süni wrote:Az Atlas peremre gondolsz, amit a Bogarasok is használnak?
Nem ajánlom. Azért látsz belőle egyre kevesebbet, mert a perem, és a gumiabroncs találkozásánál fémszálig elkoptatja a gumi oldalát, mikor a futófelület még hibátlan.
Le kell engedni hozzá a gumit letolni a peremról majd odamegy a fehér perem és vissza a guma
már láttam maá gépeken is ilyet de erról a fémig koptatós jeenségről nem hallotam.
nahátazért csak-csak.Natalie Driver Gabe wrote:Még csak nem is reméldtomtom wrote:úúúúúhuhuhúúúú!
jól sejtem, hogy benne van a kent szerelési útmutatója?![]()
![]()
![]()
Természetesen ha nálam lesz akkor mindenképptomtom wrote:nahátazért csak-csak.Natalie Driver Gabe wrote:Még csak nem is reméldtomtom wrote:úúúúúhuhuhúúúú!
jól sejtem, hogy benne van a kent szerelési útmutatója?![]()
![]()
![]()
![]()
betudnál belőle szkennelni ezt-azt?
Pedig így van, nekem is Taunus-os ismerősnek a gumiját megnyírta ez a peremNatalie Driver Gabe wrote:Lehet hogy az.Süni wrote:Az Atlas peremre gondolsz, amit a Bogarasok is használnak?
Le kell engedni hozzá a gumit letolni a peremról majd odamegy a fehér perem és vissza a guma
már láttam maá gépeken is ilyet de erról a fémig koptatós jeenségről nem hallotam.
Ez elég faszán néz ki...Mk3-hoz is jó egy ilyen?Natalie Driver Gabe wrote:Volt egy kis UPgrade a múlthéten.
Teljesen.gigford wrote:Ez elég faszán néz ki...Mk3-hoz is jó egy ilyen?Natalie Driver Gabe wrote:Volt egy kis UPgrade a múlthéten.
ha jól látom ez a Krisz által tervezett darab (vagy nagyon hasinlít rá), ami ugye MK3-ban volt előszőr Krisz által. asszem még a rajzot is közzé tette, de ha nem találod biztos odaadja...gigford wrote:Ez elég faszán néz ki...Mk3-hoz is jó egy ilyen?Natalie Driver Gabe wrote:Volt egy kis UPgrade a múlthéten.
vagy ha kell le is gyártja neked csak szerezz bele G szemet toronycsapágynak.Bogyo28 wrote:ha jól látom ez a Krisz által tervezett darab (vagy nagyon hasinlít rá), ami ugye MK3-ban volt előszőr Krisz által. asszem még a rajzot is közzé tette, de ha nem találod biztos odaadja...gigford wrote:Ez elég faszán néz ki...Mk3-hoz is jó egy ilyen?Natalie Driver Gabe wrote:Volt egy kis UPgrade a múlthéten.