Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
ahogy a készítőt ismerem, ezt laza 2 délután elkészítette, max a tálca sör elfogyasztása volt több időSONI wrote:Ezért nem készült a fékolaj tartályBogyo28 wrote:A Banya összebeszélt néhány barátommal és forumtagokkal, és ez a karácsonyi meglepi lett az eredmény.
Ezúton is köszönet mindenkinek aki részt vett a brain-stormingban és a kivitelezésben, nemsokára kiprobálom hogy mutat a helyén...![]()
![]()
Mert ment Főnök ide hamuzz projekt![]()
![]()
Áááá, Soni egy mocsok, nem hogy örülne hogy neki már van tarálya, csak nehogy elkobozzuk tőlePudva wrote:Főnök! jelezném, hogy én a Soni előző bejegyzésén nem nevettem![]()
wow ! Ez a kézifékbigyula ? Az lesz mi ?! Gratulálok neked és Paripa úrnak is ( ha jól gondolom ő készítette )Bogyo28 wrote:A Banya összebeszélt néhány barátommal és forumtagokkal, és ez a karácsonyi meglepi lett az eredménye:
Persze csak irigykedsz, mert neked nem hozott ilyet a jézuskaSONI wrote:Ezért nem készült a fékolaj tartályBogyo28 wrote:A Banya összebeszélt néhány barátommal és forumtagokkal, és ez a karácsonyi meglepi lett az eredmény.
Ezúton is köszönet mindenkinek aki részt vett a brain-stormingban és a kivitelezésben, nemsokára kiprobálom hogy mutat a helyén...![]()
![]()
![]()
Nem ismered még elég jól a készítőt!Bogyo28 wrote:ahogy a készítőt ismerem, ezt laza 2 délután elkészítette, max a tálca sör elfogyasztása volt több időSONI wrote:Ezért nem készült a fékolaj tartályBogyo28 wrote:A Banya összebeszélt néhány barátommal és forumtagokkal, és ez a karácsonyi meglepi lett az eredmény.
![]()
![]()
![]()
,meg a polírozás. mondom ezt ugy, hogy azt sem tudom hogy kellene elkezdeni nekiállni egy ilyennek.....
Bingó. De nagyon, de nagyon, de nagyon.sweet-dragon wrote:Persze csak irigykedsz, mert neked nem hozott ilyet a jézuskaSONI wrote:Ezért nem készült a fékolaj tartályBogyo28 wrote:A Banya összebeszélt néhány barátommal és forumtagokkal, és ez a karácsonyi meglepi lett az eredmény.
![]()
![]()
Ohhh!Vasparipának elismerésem tuti mint minden amit eddig csinált
Szerintem ezekből már szinte semmit nem tudsz venni. A Ford beszüntette a butik termékeket tavaly nyáron. Jó lenne tudni, mikor frissítették az oldalt.Pudva wrote:Mit találtam, bár elég drága
http://www.fordsandorservice.hu/hu/term ... capri-1969" onclick="window.open(this.href);return false;
viszont a baseball sipkák egész jók.
Süni wrote:Szerintem ezekből már szinte semmit nem tudsz venni. A Ford beszüntette a butik termékeket tavaly nyáron. Jó lenne tudni, mikor frissítették az oldalt.
holnap írok nekik egy mailt, ennyit megérszszaby wrote:Ennyi pénzért amúgy is sok.