dühöngő
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Re: dühöngő
ha ez igaz, akkor elmegy a kurva anyjába minden törvényhozó... nekem a fizetésem felét levonják adóban (49%-át pontosan), utána fizetek mindenhol áfá-t, adót, illetéket, és a sok ingyenélő szemét meg vidáman él...
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
nem tudtad hogy azért vonják le hogy a közel 3 millió ingyenélőt eltartsák?
Ford Scorpio Facelift 93' Cosworth
Ford Explorer 99' 4.0 V6
Ford Granada MK2/2 85' 2,8i FULL
Ford Explorer 99' 4.0 V6
Ford Granada MK2/2 85' 2,8i FULL
- Hattyu
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- Blant
- nagyonsokatirogat
EZ elég felháborító... Csak azt sajnálom, hogy ez is a cigányokra lett kihegyezve... Nem csak ők csinálják ezt és más hasonló szemétségeket... A rendszer a szar, hogy ezt lehet... Csak a rendszer (érthető módon) nem mer, nem tud és nem is akar felelősséget vállalni, azért, hogy párszázezren éhen haljanak, vagy lopjanak, raboljanak, hogy megéljenek... Kiút?
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
"demokratikus" és "EU komform" megoldás nincs... másmilyen van. Mindenféle gyerek után járó támogatást csak adókedvezmény formájában lehessen igénybevenni. Ha nem dolgozol, nincs kedvezmény... ne vállaljon gyereket az, aki nem tudja felnevelni. Bár szerintem ebbe is belekötne pl. az szdsz, hogy ez alanyi joga..., meg hogy nincs lehetősége dolgozni. Ok, rendben van, de akkor ne is szaporodjon.Blant wrote:EZ elég felháborító... Csak azt sajnálom, hogy ez is a cigányokra lett kihegyezve... Nem csak ők csinálják ezt és más hasonló szemétségeket... A rendszer a szar, hogy ezt lehet... Csak a rendszer (érthető módon) nem mer, nem tud és nem is akar felelősséget vállalni, azért, hogy párszázezren éhen haljanak, vagy lopjanak, raboljanak, hogy megéljenek... Kiút?
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Blant
- nagyonsokatirogat
Mindenféle gyerek után járó támogatást csak adókedvezmény formájában lehessen igénybevenni. Ha nem dolgozol, nincs kedvezmény...
OTT A PONT!
OTT A PONT!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Evvel rengeteg minimálbéren bejelentettet megszivatnál. Most nem mondom, hogy tegye fel a kezét, aki.....gizmo wrote:"demokratikus" és "EU komform" megoldás nincs... másmilyen van. Mindenféle gyerek után járó támogatást csak adókedvezmény formájában lehessen igénybevenni. Ha nem dolgozol, nincs kedvezmény... ne vállaljon gyereket az, aki nem tudja felnevelni. Bár szerintem ebbe is belekötne pl. az szdsz, hogy ez alanyi joga..., meg hogy nincs lehetősége dolgozni. Ok, rendben van, de akkor ne is szaporodjon.Blant wrote:EZ elég felháborító... Csak azt sajnálom, hogy ez is a cigányokra lett kihegyezve... Nem csak ők csinálják ezt és más hasonló szemétségeket... A rendszer a szar, hogy ezt lehet... Csak a rendszer (érthető módon) nem mer, nem tud és nem is akar felelősséget vállalni, azért, hogy párszázezren éhen haljanak, vagy lopjanak, raboljanak, hogy megéljenek... Kiút?
Felteszem a kezem.
Minimálbér után is igénybe lehetne venni a kedvezményt...Olyan nincs, hogy mindenkinek tetszen valami. Rá kellene már jönniük a itt élő embereknek is, hogy abból kapja a támogatást, kedvezményt, amit ő vagy más leadózik. Nem csak úgy terem... Neked ez nem tetszene, nekem az hogy a tőlem havi szinten leemelt 60-70e forint olyanoknak megy, akik be sincsenek jelentve... azok mijen alapon várják el azt, hogy támogassák őket abból, amit mások fizetnek be? Erre lenne nagyon jó a vagyonosodási vizsgálat, hogy aki minimálbéren van bejelentve, közben családi ház, 3 autó, az ne vegyen már fel semmifél segélyt (se családit támogatást, se semmit!). Rendbe kellen rakni itt az emberek fejét, addig nem lesz semmi változás... :( Nem kötekszem, én csak leirtam a véleményemet.
Minimálbér után is igénybe lehetne venni a kedvezményt...Olyan nincs, hogy mindenkinek tetszen valami. Rá kellene már jönniük a itt élő embereknek is, hogy abból kapja a támogatást, kedvezményt, amit ő vagy más leadózik. Nem csak úgy terem... Neked ez nem tetszene, nekem az hogy a tőlem havi szinten leemelt 60-70e forint olyanoknak megy, akik be sincsenek jelentve... azok mijen alapon várják el azt, hogy támogassák őket abból, amit mások fizetnek be? Erre lenne nagyon jó a vagyonosodási vizsgálat, hogy aki minimálbéren van bejelentve, közben családi ház, 3 autó, az ne vegyen már fel semmifél segélyt (se családit támogatást, se semmit!). Rendbe kellen rakni itt az emberek fejét, addig nem lesz semmi változás... :( Nem kötekszem, én csak leirtam a véleményemet.
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
OK, csak nekem pl annyi levonásom lenne, hogy már az APEH kéne, hogy pénzt adjon hónapról hónapra. Erre céloztam.gizmo wrote:Felteszem a kezem.
Minimálbér után is igénybe lehetne venni a kedvezményt...
A minimálbérre meg rá vagyunk kényszerítve. Vagy minimálbér, vayg mehetek másik munkahelyre. Ergo nem az én hibám, hogy így kapok lóvét. Hozzáteszem soha semmilyen támogatást nem veszek igénybe a gyerek után járó családi pótlékon kívül. Még a szocpolt sem vettük fel az építkezésre.
(nem vettem kötekedésnek ;) )
Ezt hogy csinálod (ha nem túl személyes kérdés)? Te sem éhezel azért... és akkor gondoljunk bele, hogy mindenki úgy csinálná ahogy Te. Akkor miből lennének a támogatások? Benne vagyok, de akkor felejtsünk el minden állami támogatást, se ingyenes orvos, se gázártámogatás (fizesse mindenki a piaci áron), se nyugdij, se rendőrség, tűzoltóság... Amit keresel, abból gondoskodsz magadról, olyan szinvonalon, ahogy tudsz. Mellesleg szerintem ez lenne a legtisztább megoldásSüni wrote:OK, csak nekem pl annyi levonásom lenne, hogy már az APEH kéne, hogy pénzt adjon hónapról hónapra. Erre céloztam.gizmo wrote:Felteszem a kezem.

Kicsit messzebre mutat, de belegondolva ennek az egész fogyasztói társadalomnak hamarosan csúnya vége lesz... elfogynak a nyersanyagok, a szemét ellepi a bolygót (tervezett avultatás, 2 évente cserélj le mindent), 1 milliárd ember éhezik, mig a 100 leggazdagabb vagyonából egész Afrikát fel lehetne fejleszteni pl. Európai szintre, Dubaiban sípályát építenek a sivatagban... meddig lehet ezt folytatni?
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
na, ezt utólag irtad hozzáSüni wrote:...gizmo wrote:Felteszem a kezem.
A minimálbérre meg rá vagyunk kényszerítve. Vagy minimálbér, vayg mehetek másik munkahelyre. Ergo nem az én hibám, hogy így kapok lóvét. Hozzáteszem soha semmilyen támogatást nem veszek igénybe a gyerek után járó családi pótlékon kívül. Még a szocpolt sem vettük fel az építkezésre.
(nem vettem kötekedésnek ;) )

Te dolgozol, nem ingyenélősködsz... be vagy jelentve, kapsz fizetést, kaphatnád a családi pótlékot adókedvezmény formájában is, és akkor a havi béred lenne a segély összegével több. De aki nem dolgozik, nincs kedvezmény. Ennyi volt az alapötlet...
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Tibi
- rengetegetirogatide
Orvosi rendelő várójában hallódott.
"Há' ha ez a kormány soká márád el kee menni dógozni !"
1980 Capri MK3
- holecz
- rengetegetirogatide
Tibi wrote:Orvosi rendelő várójában hallódott.

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
- proteus
- rengetegetirogatide
OTT A PONT!gizmo wrote:
Ezt hogy csinálod (ha nem túl személyes kérdés)? Te sem éhezel azért... és akkor gondoljunk bele, hogy mindenki úgy csinálná ahogy Te. Akkor miből lennének a támogatások? Benne vagyok, de akkor felejtsünk el minden állami támogatást, se ingyenes orvos, se gázártámogatás (fizesse mindenki a piaci áron), se nyugdij, se rendőrség, tűzoltóság... Amit keresel, abból gondoskodsz magadról, olyan szinvonalon, ahogy tudsz. Mellesleg szerintem ez lenne a legtisztább megoldás![]()
Kicsit messzebre mutat, de belegondolva ennek az egész fogyasztói társadalomnak hamarosan csúnya vége lesz... elfogynak a nyersanyagok, a szemét ellepi a bolygót (tervezett avultatás, 2 évente cserélj le mindent), 1 milliárd ember éhezik, mig a 100 leggazdagabb vagyonából egész Afrikát fel lehetne fejleszteni pl. Európai szintre, Dubaiban sípályát építenek a sivatagban... meddig lehet ezt folytatni?

(Mindjárt átmész anarchista terroristába!

Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970