Lassan ??? Töcs úrhoz képest is ???daytona wrote:Kopogtato szellemek? :) Egyebkent a hirtelen felindulas nem valoszinu, nalam azert lassabban orolnek ezek a malmok

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Lassan ??? Töcs úrhoz képest is ???daytona wrote:Kopogtato szellemek? :) Egyebkent a hirtelen felindulas nem valoszinu, nalam azert lassabban orolnek ezek a malmok
Töcsnek mi belehegesztettünk egy bálnacsapdát egy sierra tankból. vagy lehet még külső puffertaertálym 2 AC-val, de az macerásabb...daytona wrote:Uzemanyag ellato rendszer kerdesem lenne: ugye az van, hogy Taunusbol gyarilag nem volt injektoros, tehat a benzintank is karbis. Nekem viszont 2.9 EFI van benne. A jelenlegi helyzet az, hogyha 1/3-ad ala esik a tankban a benzinszint, akkor pl. emelkedonek felfele vagy kanyarokban neha ureset sziv az elektromos AC, ezaltal ki-kihagyogat a motor. Ha meg kevesebb a benga, le is all. Milyen lehetosegeim vannak ez ugyben? Kosz a tippeket!
Fel szoktuk tölteni vízzel vágás előtt. Bálnacsapdát meg rossz tankokból szoktuk félretenni.daytona wrote:Mibol valo volt a balnacsapda? Meghagytatok az eredeti kiallasokat a tank oldalan? Illetve hogy mertetek nekifogni flexxel es CO-val?
ezt fejből nem tudom, meg kell majd nézni. Valószínűleg bármilyen újabb tankban van már ilyen. Mindegy miből van. Amikkel én találkoztam az olyan, hogy a műanyag bödön egy kis lemezdarabra van rögzítve kihajthatós fülekkel. Ezt a kis lemezt tudod odapöttyözni a tankhoz.daytona wrote:Van egy ilyen balnacsapdatok felreteve?
ez igazándiból a No Moking topikba illene, vagy a legjobb lenne csinálni egy munkavédelmi topikot. szóval a tank ellenörzése EU modszerrel flex és hegesztés ELŐTT:daytona wrote:Mibol valo volt a balnacsapda? Meghagytatok az eredeti kiallasokat a tank oldalan? Illetve hogy mertetek nekifogni flexxel es CO-val?
a képeken egy külső AC-s megoldás látható, az a legjobban használható, mert annak van ki és befolyó csöve is. sierra/scorpio külső AC-s tank szokott lenni a donor. vagy meg lehet oldani belső AC-s bálnacsapda meg a belső AC berakásával is, Kovinak a fiestába úgy került a cucc. a belső AC-s bálnacsapdának csak visszafolyó ága van, vagy az sincs, mert ott csak a küblibe pisil vissza a cső, az AC meg a küblin belül van és onnan szív.Tibi wrote:ezt fejből nem tudom, meg kell majd nézni. Valószínűleg bármilyen újabb tankban van már ilyen. Mindegy miből van. Amikkel én találkoztam az olyan, hogy a műanyag bödön egy kis lemezdarabra van rögzítve kihajthatós fülekkel. Ezt a kis lemezt tudod odapöttyözni a tankhoz.daytona wrote:Van egy ilyen balnacsapdatok felreteve?
Bogyo28 wrote: ez igazándiból a No Moking topikba illene, vagy a legjobb lenne csinálni egy munkavédelmi topikot. szóval a tank ellenörzése EU modszerrel flex és hegesztés ELŐTT:
http://fordcapri.hu/ftp/Fotok/Muhely/11 ... C04830.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;