Valakire hasonlít...de kire.....
HELLO
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Íme itt van SSSSSSSSSSSzzabbbbbbbbyyyyyyyy , aki mindenhez hozzászól.....

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
Hatvan környékén van egy rover V8-as építmény...Capri2.0 wrote:Van egy 3.5-ös capri valahol az országba. Ahogy néztem szélesítve van, de még festés előtt áll. Erröl valaki valamit?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- proteus
- rengetegetirogatide
Akkor azért tűnt el mert eladta? :(gizmo wrote:Alig fél órája láttam egy szép aranyszínű MkIII-ast a 6-os úton befelé, valami jxx-xxx rendszámmal, fiatalokkal tele. Ismerjük őket? Lehet hogy Gabika volt autója volt... de nem volt hajlandó versenyezni 8)
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Tibi
- rengetegetirogatide
Volt valami ilyesmi projekt, Bogyó mesélt valamit de már régen volt :) Ha nem titok, ő biztos tudja.proteus wrote:Akkor azért tűnt el mert eladta? :(gizmo wrote:Alig fél órája láttam egy szép aranyszínű MkIII-ast a 6-os úton befelé, valami jxx-xxx rendszámmal, fiatalokkal tele. Ismerjük őket? Lehet hogy Gabika volt autója volt... de nem volt hajlandó versenyezni 8)
1980 Capri MK3
- Bogyo28
- Überführer
Gabika autoja biztos nem, az pihen egyenlőre... Pénteken én is láttam egy szép arany caprit a nagykörösi uton...gizmo wrote:Alig fél órája láttam egy szép aranyszínű MkIII-ast a 6-os úton befelé, valami jxx-xxx rendszámmal, fiatalokkal tele. Ismerjük őket? Lehet hogy Gabika volt autója volt... de nem volt hajlandó versenyezni 8)
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...
- Blant
- nagyonsokatirogat
Valszeg az az arany az, ami itt van óbudán. A Flórián környékén szokott állni. 2,3 V6, gyári spoilerek. Messziról nagyon szép, közelről annyira nem, de azért jó. Olyan 400ezres autó. nemrég volt hirdetve v.melyik autós újságban 480e-ért. Annak van J-s rendszáma.
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=34685Capri2.0 wrote:Van egy 3.5-ös capri valahol az országba. Ahogy néztem szélesítve van, de még festés előtt áll. Erröl valaki valamit?
- gigford
- egyedülisszerelhet
Perverz egy valami :)Dartonit wrote:http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=34685Capri2.0 wrote:Van egy 3.5-ös capri valahol az országba. Ahogy néztem szélesítve van, de még festés előtt áll. Erröl valaki valamit?