TÉCSÉ wrote:
Köszönöm - tisztában vagyok vele !!!
De ezek szerint Te nem tudod , hogy létezik brookland fantázia nevü zöld szín , ami élénkebb egy kicsit , mint a BRG , de szintén lakk ....
A Brookland egy másik zöld árnyalat !!!
Kérném figyelmesen olvasni és követni az írásjeleket amiket - sokakkal ellentétben -
használok !!!!!!!
Ne legyé' má' paranoiás bakker ! Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem létezik Brookland Green, de ti párhuzamot vontatok a BRG-vel, ami viszont nem az !
Remélem, nem Őfogja fényezni! Gondolom, hogy csak azért állítottátok a kocsi mellé, hogy elhajtsa a közelben repkedő legyeket!
Eme helyen nem legyek repkednek ember,elhesegettem!!! Ez egy lemezzel teljesen befedett hely!
Szeretett szerkezetem egy-egy eleme, s teteje, egyenletesen lett lekezelve,eleve mesterember keze kente s festette le, de nem enyvvel.
Eszperente?Ez nem kellene eme beszélgetésbe de egyremegy
Egy vers lesz lentebb mellyel nemesebb lettem egy kedvesem szemében
Elvetted eszem rendesen
elvesztem benned kedvesem
felteszem egész életem
mert e szerelem végtelen
egy remény ég bennem
végre te és én ketten
eleve elrendelten
s teljesen elégedetten
egyszer eme verset nézve
leélve szép életet
s élvezve kedves emlékeket
még egyben lesz e két ember
te és én..
stpetya wrote:Eszperente?Ez nem kellene eme beszélgetésbe de egyremegy
Egy vers lesz lentebb mellyel nemesebb lettem egy kedvesem szemében
Elvetted eszem rendesen
elvesztem benned kedvesem
felteszem egész életem
mert e szerelem végtelen
egy remény ég bennem
végre te és én ketten
eleve elrendelten
s teljesen elégedetten
egyszer eme verset nézve
leélve szép életet
s élvezve kedves emlékeket
még egyben lesz e két ember
te és én..
nem tetszett?ebed ebédjét egyed meg!
De, tetszett!!!Nekem kedvesek eme "e"-s versek, egyvelegek.
TÉCSÉ wrote:
Köszönöm - tisztában vagyok vele !!!
De ezek szerint Te nem tudod , hogy létezik brookland fantázia nevü zöld szín , ami élénkebb egy kicsit , mint a BRG , de szintén lakk ....
A Brookland egy másik zöld árnyalat !!!
Kérném figyelmesen olvasni és követni az írásjeleket amiket - sokakkal ellentétben -
használok !!!!!!!
Ne legyé' má' paranoiás bakker ! Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem létezik Brookland Green, de ti párhuzamot vontatok a BRG-vel, ami viszont nem az !
OFF ...
Senki nem vont párhuzamot - nem tudom ezt a hülyeséget honnét veszed (talán onnét , ahonnét a Scorpio hidrotőkéknél is vetted) - egyszerű kérdések felsorolása volt a részemről ...
UFF !