szszaby wrote:Az hogy én se tudok 640x480-nál nagyobb képet feltölteni, nem méretezi le automatikusan erre a méretre.
Ez nálam is így van!
ÉS ha netről próbálok valami nagyobb képet betenni akkor azt se méretezi le.
Például ezt nem méretezi át ha az "img" gombbal raknám be:
Nekem is ezzel a 256 kb-al volt gondom. Úgy nem lehet meg hekkelni, hogy automatikussan vissza méretezi 256 kb-ra a szerkezet, és akkor nem lesz gond, hogy hamar betellik az "agy".
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
Hattyu wrote:Bogyo ezt próbáld meg belinkelni,mert nem megy,a gépről nekem felmennek a dolgok de más oldalakról nem nagyon megy most.
A gépről most is megy :)
az uj forummototr sajnos tul intelligens, mielőtt belinkeli meg akarja nézni a kép méretét. na ezt nem mindegyik szerver engedi, van ami igen van ami nem. próbálok rá megoldást találni, addig fel kell tölteni ide ha akarsz valamit. vagy csak a linkjét adod meg...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Hattyu wrote:Bogyo ezt próbáld meg belinkelni,mert nem megy,a gépről nekem felmennek a dolgok de más oldalakról nem nagyon megy most.
A gépről most is megy :)
az uj forummototr sajnos tul intelligens, mielőtt belinkeli meg akarja nézni a kép méretét. na ezt nem mindegyik szerver engedi, van ami igen van ami nem. próbálok rá megoldást találni, addig fel kell tölteni ide ha akarsz valamit. vagy csak a linkjét adod meg...
Oké főnök :D
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Pudva wrote:Kicsot off:
ezt a majálisos DVD-t hol lehetne megvenni ?
On
Na igen,én is akartam venni,igényeltem is,de tesóm b@szott rá hogy kettőt vegyen meg akkor és azóta is töri magát hogy megvegye nekem,úgyhogy engem is érdekelne egy példány!
Trust no one!!
Én is valahogy ugyanígy ugyanennyire köszönném elnök úr :D
Ha esetleg postai móűdon megoldható lenne a dolog az jó volna,jövő héten elvileg már meglesz a fizetés és akkor tudonám utalni a pénzt meg a postát(meg a Marótis pénzt is) és akkor adnék egy címet és ha lennél oylan kedves aranyos hogy feladnád nekem az nagyon jó lenne! :)
Trust no one!!