Köszönöm Gyerekek!
Tegnap este kint virrasztottam a garázsban, de a kutya nem jött arra, pedig oda volt készítve egy szekerce, meg pajszer, vascsövek, meg egyéb testápolók. DU. kimegyek a haverommal, és felhegesztek egy olyan páncélajtót, hogy még én sem tudok bemenni rajta!!! Csak tudjam meg, hogy ki volt!
Kaptak volna a pofájukra a genyók, ha ott vagyok!!!
PA100880-r01.jpg (149.31 KiB) Viewed 5000 times
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
holecz wrote:Kibbb@szott komoly fegyvered van Lacc!!
Nekem anyám azt mondja hogy mániám a kés,nem is tudom miért mondja
Még ez az egy lemaradt a képről
PFÚÚÚ BARÁTOM!!! Van ám arzenál!!!
Volt még egy Gáz riasztó pisztolyom is de már eladtam Még egy 105cmes kardra fáj a fogam de ami a vaterán volt már nem látom
Amúgy a boxeres markolatú késnek csak a pengéje 24cm
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Volt még egy Gáz riasztó pisztolyom is de már eladtam Még egy 105cmes kardra fáj a fogam de ami a vaterán volt már nem látom
Amúgy a boxeres markolatú késnek csak a pengéje 24cm [/quote]
Mik derülnek itt ki!
Ha már a dühöngőben járunk: Valaki leszívta a benzinemet!
Egész délután szereltem az autót mert egyébként is szarakodott az AC,de mint kiderült benzin se volt már benne az utca végéről haza kellett tolni a kocsit/próba út/ hát ekkora égést mint most már rég éltem át
De ha valakit meglátok slaggal este mászkálni,a fejére húzom és agyonverem a másik végével!
sony5 wrote:Ha már a dühöngőben járunk: Valaki leszívta a benzinemet!
Egész délután szereltem az autót mert egyébként is szarakodott az AC,de mint kiderült benzin se volt már benne az utca végéről haza kellett tolni a kocsit/próba út/ hát ekkora égést mint most már rég éltem át
De ha valakit meglátok slaggal este mászkálni,a fejére húzom és agyonverem a másik végével!
Szólj, ha segítség kell, megyek, eléggé fel vagyok pörögve a tegnapi incidens után
Besz@rás, hogy milyen világban élünk, nem? Szopik az ember így is éppen eleget, még pont ezek a genyóságok hiányoznak...megértelek.
Ilyen leszívás nekem is volt.Ott állt a kocsi egy ideje, nézegettük a' zácét: bazmeg lyukas, nem lyukas ??? Végülis mindegy vót mert leparkoltam a kocsit ~35l benzinnel és zéró liter volt benne, igaz 2 hónap után. Persze közben be volt röffentve csak hogy forog-e még...