Megzúzták ma az offot, nem csak pestiesen rábaszták a szomszéd ajtót hanem nyergessel megigazították. Hátsó lökös, hátsó csomitartó oldalüveg, kicsit a hátsó ajtó kapott. Remélem nem nyomódott meg alul, az így hirtelen nem látszik. Nem is érhet más öröm az embert egy gyenge 20 órás műszak után...
Tibi wrote:Megzúzták ma az offot, nem csak pestiesen rábaszták a szomszéd ajtót hanem nyergessel megigazították. Hátsó lökös, hátsó csomitartó oldalüveg, kicsit a hátsó ajtó kapott. Remélem nem nyomódott meg alul, az így hirtelen nem látszik. Nem is érhet más öröm az embert egy gyenge 20 órás műszak után...
Lehet platóst akartak csinálni belőle.
Bocsi, de nem tudtam kihagyni.
A lényege, tömören: "A rendelet hatályos, így 2009. október 20-ától a belváros bizonyos részébe nem lehet behajtani a rendszámtáblán sárga színű, hatszögletű környezetvédelmi plakettel ellátott gépjárművel. Ez gyakorlatilag a katalizátor nélküli, valamint a nem szabályozott katalizátorral rendelkező négyütemű benzines, a kétütemű benzines, valamint az 1998 előtti dízeleket jelenti (természetesen vannak kivételek). A legegyszerűbb módja annak eldöntésére, hogy behajthatunk-e vagy nem, ha a hátsó rendszámtáblán megnézzük a kötőjel alatti hatszögletű plakettet. Ha zöld, akkor szabad a behajtás, ha sárga, akkor október 20-a és március 8-a között tilos."
Valamennyire ehhez kapcsolódik a következő, (remélem ál)hír is :
Új rendszer lesz jövőre. A tíz évnél idősebb autókat _évente_ kell műszakiztatni. Nem lesz eredetiségvizsga és zöldkártya, hanem ez mindenestől lesz a műszakiztatás(zk, müszaki, eredetvizsga)
Ha eledod az autót, hiába vitted el leműszakiztatni, hogy friss vizsgás legyen, mert az új tulajdonosnak újra kell műszakiztatni, és _24_órán belül át kell íratni. Ha nem íratod át új vizsga, és egy napon belül átíratás.
Ezeket a dolgokat ki lobbizta ki ??? Csak az autógyártók lehettek, akik nem bírják eladni a rajtuk maradt sok műanyag xart !
nekem is ez volt az első gondolatom... meg ez ismét egy hangzatos intézkedés, ami a cél érdekében szinte semmit nem számít (bkv kuka járművei sokkal nagyobb károsanyagkibocsájtást csinálnak), de jól lehet kommunikálni. Persze itt ezt sem sikerült, mert én is véletlenül futottam bele :?
Süni wrote:Valamennyire ehhez kapcsolódik a következő, (remélem ál)hír is :
Új rendszer lesz jövőre. A tíz évnél idősebb autókat _évente_ kell műszakiztatni. Nem lesz eredetiségvizsga és zöldkártya, hanem ez mindenestől lesz a műszakiztatás(zk, müszaki, eredetvizsga)
Ha eledod az autót, hiába vitted el leműszakiztatni, hogy friss vizsgás legyen, mert az új tulajdonosnak újra kell műszakiztatni, és _24_órán belül át kell íratni. Ha nem íratod át új vizsga, és egy napon belül átíratás.
...nagyon helyes, sőt, szerintem még további szigorításokat is be kellene vezetni, pl.: a15 évesnél öregebb autók csak műszaki vizsgabázisok között közlekedhetnek, a 20 évesnél idősebb autókat pedig csak tréleren lehet szállítani...vagy valami hasonló. Nagyon helyes kezdeményezés továbbá a műszaki vizsga ciklus rövidítése, de nem elégséges. Az idős autókra igenis valamiféle EKG-gépet kellene kötni, ami a legapróbb rendellenesség észlelésekor azonnal vizsgára rendeli be az autót, és értesíti a legközelebbi szervízt, akik azonnal el is szállítják a gk.-t. Így a 21. század elején ugyanis észhez kell már végre térnünk, és cselekedni, hiszen emberiségünk legégetőbb problémája, s talán fennmaradásának kulcsa a személygépkocsik műszaki állapotában rejlik.....
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!