szszaby wrote:A váltó az T9-es.
Ha a nyelestengely lóg egy kicsit az természetes, mert amikor bent van a helyén a lendkerékben lévő vége támasztaja meg.
Hát eléggé érdekes,mert van neki egy kis holtjátéka,de ha az természetes akkor biztos az
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Én meg ma reggel olyan 9 tájban láttam újpesten az autóklub előtt egy szép nem metál középkék MKIII caprit! Sztem nem V6-os volt hangról ítélve. És nem volt angol zászló a tetején! :D
Ki lehetett?
én meg ma hazafelé engedtem el a Röppentyű utcában (German Capriék környéke) egy szép piros MkI-et, nagyon rendben volt, teljesen gyárinak tünt... középkorú úriember vezette.
stpetya wrote:Tényleg vazzeg,?akkor csapjá bele a lecsóba haverom!!! vagy Te nem vagy olyan?
Nyugi-má belecsapok én olyat a lecsóba hogy átfröccsen még Romániába is belőle Tegnap este lementem a szétszedett autócskámhoz és 5 feles után leültem a Capri mellé és jól besöröztem
stpetya wrote:Tényleg vazzeg,?akkor csapjá bele a lecsóba haverom!!! vagy Te nem vagy olyan?
Nyugi-má belecsapok én olyat a lecsóba hogy átfröccsen még Romániába is belőle Tegnap este lementem a szétszedett autócskámhoz és 5 feles után leültem a Capri mellé és jól besöröztem
Most mindannyian büszkék vagyunk Rád!
Hát...igen, én sem gondoltam volna hogy a szar 31 évig eláll.De ez azért van mert tartósítót fogyasztottam egész életemben.(Sör és pálinka formájában) Már 3-éves koromban, amikor épült a házunk és a melósok letették egy pillanatra a sörüket,én mindegyikbe belekortyoltam.Anyámék meg kiabáltak hogy valaki figyejjen má a gyerekre mer megissza a összes Kőbányaitot