Kivételesen ide öntöm a panaszkodásomat az autóval kapcsolatban, mert a kérdés az, h mi lehet a baj szerintetek???
1. Ha a bal oldali kerekekkel rámegyek rázós úthibákra, akkor csörög-zörög valami, mintha mondjuk a hátsó keréktől jönne a hang, mintha vmi nagyon lelazult alkatrész verődne a másikhoz. A kerék nem lóg, nem is tudna hova. Meg is van húzva... a futóműből honnan jöhetne egyáltalán hang?
2. Még mindig a ciripelés a motortérből. Leginkább üzemmeleg állapotban jön elő, alapjáraton is, de teljesen random, hullámzó erősséggel. Sokszor semmi, aztán egyszer csak jön. A motortérbe hajolva, mintha a motor hátuljától jönne a hang, ahol a gyújtáselosztó van, de nem hisszük, h abból jöhetne ilyen hang, ma megnézte egy autószerelő barátom is. Esetleg netalántán fordulatszámmérő spirál? Hol jön az, én azt sem tudom...?
3. Ma nagyon megörültem, h végre egy kis halk durmolást is hallottam alapjáraton a kuplung alap állapotában. Kinyomáskor megszűnt. Papi cserélte le anno a kinyomócsapágyat, azóta nem mentem mondjuk 600 km-nél többet vele. Hm?
4. Elinduljak vele holnap vidékre??
Ha akarjátok átrakhatjátok az egészet az én épülős topikomba, ha nem idevalónak gondoljátok.