szszaby wrote:A forumon lévő óra nem valami pontos be lehet ezt állítani?
Engem nem zavar csak úgy "kötözködök" :D
Csak nyugodtan. Sokat ugyse tudok csinálni az ilyen jellegü dolgokkal. Az internet ilyen, van ugy hogy néha valami nem elérhető. elolvasom és ennyi. Ha lesz komolyabb gond akkor ráérek gondolkodni hogy mit és hogy... :D
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
hello
nekem olyan dolog, jutott eszembe ( lehet másnak is), h minden (klub)tagnak lehetne egy "adtlapja" amin szerepelne a neve , 3-4 kép az autórol ( lehetőleg egyenméretben, mint pl az íbéjes hirdetéseknél) esetleg arcot társítani a névhez +a gépek fontosabb adatai, rövid története. Egyéb dolgok a tagokrol mint pl a itt a forumon a profil-ban. Amugy ha jól láttam "under construction" ez rész, vmi ilyesmi készül esetleg?
Más:
a forum a Technikai kérdéseket sztem fel lehetne bontani általános jellegű és tuning, kasztni ilyesmi alpontokra, mert elég nehéz visszakeresni ha vmit meg akarok találni, sok OFF miatt, mikor 1-1 téma kb 5helyen van tárgyalva. ( igen néha én is szoktam ) . Persze mint mindig ez csakis a saját véleményem :D
Szal ilyen dolgok jutottak eszembe...
Tibi wrote:hello
nekem olyan dolog, jutott eszembe ( lehet másnak is), h minden (klub)tagnak lehetne egy "adtlapja" amin szerepelne a neve , 3-4 kép az autórol ( lehetőleg egyenméretben, mint pl az íbéjes hirdetéseknél) esetleg arcot társítani a névhez +a gépek fontosabb adatai, rövid története. Egyéb dolgok a tagokrol mint pl a itt a forumon a profil-ban. Amugy ha jól láttam "under construction" ez rész, vmi ilyesmi készül esetleg?
Más:
a forum a Technikai kérdéseket sztem fel lehetne bontani általános jellegű és tuning, kasztni ilyesmi alpontokra, mert elég nehéz visszakeresni ha vmit meg akarok találni, sok OFF miatt, mikor 1-1 téma kb 5helyen van tárgyalva. ( igen néha én is szoktam ) . Persze mint mindig ez csakis a saját véleményem :D
Szerintem is jó ötlet he meg lehetne valósíatani csak annyi különbséggel hogy az adatlapot csak regisztrált felhasználók nézhessék meg
Tibi wrote:hello
Más:
Már dolgozom az ügyön, én ugy gondoltam hogy autokról kép és adatok (rendszám nélküli képek), és aki akar arról fénykép is meg elérhetőség.
...A Xikla...
Dartonit wrote:Ez nagyon jól hangzik! Mikor lehet ebből valami?
Engem ismerve akár évek is....
De komolyra fordítva: az nem tudtam még kitalálni, hogy hogy nézzen ki és mi legyen rajta, ugyhogy ha van valakinek ötlete, irja meg... Igyekszem hamar megcsinálni...
...A Xikla...
Szerintem az is jó lenne ha bővítve lenne az adatlap pl: autóm tulajdonos stb címszavakkal amiben meg lehetne nézni az autót és a tulaját is.
Ha lenne benne elérhetőség is (cím és telefonszám) azt szerintem csak úgy lehessen elérni mint a képfeltöltést az általatok megadott kód alapján hogy ha bárki regisztrál ne férhessen hozzá.
Ha korlátozni szeretnénk hogy csak bizonyos emberek lássanak mindent, akkor oda már valamilyen szintű felhasználó kezelés illene, legjobb lenne összekötni a forum regisztrációkkal. Pl úgy megcsinálni a fordcapri.hu-t, hogy oda jelentkeznek be az emberek, onnan továbblépve a forum-ra már nem kell mégegyszer... ötlet lenne sok, de idő, idő... és az most nekem nem sok van. Bár lehet hogy nagyon sok lesz hamarosan :?
gizmo wrote:Ha korlátozni szeretnénk hogy csak bizonyos emberek lássanak mindent, akkor oda már valamilyen szintű felhasználó kezelés illene, legjobb lenne összekötni a forum regisztrációkkal. Pl úgy megcsinálni a fordcapri.hu-t, hogy oda jelentkeznek be az emberek, onnan továbblépve a forum-ra már nem kell mégegyszer... ötlet lenne sok, de idő, idő... és az most nekem nem sok van. Bár lehet hogy nagyon sok lesz hamarosan :?