A pinto hengerfejcsavarjaihoz milyen kulcs kell? A szerszámboltban abban egyeztünk ki az eladóval, hogy ez ZXN 12 lesz, de kellene valami méret vagy cikkszám, hogy mégis milyen.
proteus wrote:A pinto hengerfejcsavarjaihoz milyen kulcs kell? A szerszámboltban abban egyeztünk ki az eladóval, hogy ez ZXN 12 lesz, de kellene valami méret vagy cikkszám, hogy mégis milyen.
Két féle hengerfejcsavar létezik pintohoz. De estére megnézem a méreteket.
itt van pár dolog de nem mélyedtem el benne, otthon is szétnézek majd ha hazaértem : http://www.fordscorpio.co.uk/24valve.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Tibi wrote:itt van pár dolog de nem mélyedtem el benne, otthon is szétnézek majd ha hazaértem : http://www.fordscorpio.co.uk/24valve.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
köszönöm, ez már meg van De sajnos nem elég komplett, pl. kapcsolási rajzot nem nagyon találtam. Hivatkozik egy orosz linkre, de onnan már levették a cuccot.
Tibi wrote:itt van pár dolog de nem mélyedtem el benne, otthon is szétnézek majd ha hazaértem : http://www.fordscorpio.co.uk/24valve.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
köszönöm, ez már meg van De sajnos nem elég komplett, pl. kapcsolási rajzot nem nagyon találtam. Hivatkozik egy orosz linkre, de onnan már levették a cuccot.
mihez kellene rajz?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
scorpio kozé könyv nem lesz, mert a scorpios könyvekben nem van benne a kis példányszámban eladott kozé verzió. capris könyvem van ha csak a hétvégére kell. ha meg tovább akkor ebay.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
scorpio kozé könyv nem lesz, mert a scorpios könyvekben nem van benne a kis példányszámban eladott kozé verzió. capris könyvem van ha csak a hétvégére kell. ha meg tovább akkor ebay.
Köszönöm az infókat!
A lambda szonda bekötéséről esetleg van vmi. kapcsolásid, hogy hova mennek a kábelek, melyik csati melyik lábára, milyen színekkel stb? A lambda szondát már bemérték az tuti jó, a motortér kábelköteg meg lett csinálva, de még mindig hibakódot dob az egyik lambda, úgyhogy tuti, hogy a kábel a gond.
A Capri könyv miatt nemsokára jelzek, még egy helyről várok választ!
Kokusz wrote: A lambda szondát már bemérték az tuti jó,
azt lehet tudni hogy azt hogy? jó lenne valami tuti megoldás, hogy hogy lehet kipróbálni hogy jó e a lambda. vettem anno egy "müszert" erre a célra, de nem az igazi...
Kokusz wrote:Köszönöm az infókat!
A lambda szonda bekötéséről esetleg van vmi. kapcsolásid, hogy hova mennek a kábelek, melyik csati melyik lábára, milyen színekkel stb? A lambda szondát már bemérték az tuti jó, a motortér kábelköteg meg lett csinálva, de még mindig hibakódot dob az egyik lambda, úgyhogy tuti, hogy a kábel a gond.
A Capri könyv miatt nemsokára jelzek, még egy helyről várok választ!
mivel nem mondtad hogy a 4 lambda közül melyik érdekel: