elektronika...
Ez viszont már nekem is kiTCSit sok , bár Ford Caprinak nevezték el szegénykét............ :(
http://www.nuloop.com/fr/vinyl-records/ ... capri.html
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
nemTomiCaPri wrote:De mondjuk egy Bad Boys talán mindkét tábornak bejönne asszem![]()
Bedbójz bedbójz, vácsikánádú, vácsikánádú ven it kám fór júúú 8)
Attól még hogy tetszeik valami régi, nem kell átvenni az egész kultúrát, az az igazi fanatizmus, de tényleg :)bogyo28 wrote: nem![]()
![]()
![]()
aktuálsi kedvenc:
http://www.myspace.com/tubetech
onnan is a This Big Hush
és persze szeretem a többi párszáz hasonló zenét is...
DE A LÉNYEG:
azért nem lesz az oldalon capri zene, mert 4 embernek 5 féle zene tetszik, ezért nem akarom semmi mellé letenni a voksot. Az amerikai talikon is a legborzasztobb hogy több kilowattal megy a rokkantroll, a hétvégén is komáromban a nagysátorban majd megsüketültem amikor vettem ücsit. Szerencsére kajaidőben nem zenélt senki, legalább tudtunk beszélgetni. Azért mert tetszenek a régi amerikai nagyvasak, miért kellene hogy tetszen a 60-as évekbeli zene![]()
a kocsikból is a kora 70-es évek jönnek be a legjobban...
Amiket felsorolsz az nekem inkább olyan after zene, meg jó kocsiba ha csak ugy kell hogy szoljon valami, de azoknak kiválló!!!TomiCaPri wrote:
TubeTech? Hmm, nem rossz :P Anno a The end és a Riders on the road nagyon nagy volt. Mondjuk én speciel ha már elktronikusabb zene, akkor inkább Matthew Dekay, Sander Kleinenberg, Deep Dish, John Digweed, Pít Dzsunior :D Nah jó, nem, az utóbbit inkább hanyagoljuk :D
Jah neked inkább Rush, Chris Liebing, Sven Wittekind, Marco Bailey!bogyo28 wrote:Amiket felsorolsz az nekem inkább olyan after zene, meg jó kocsiba ha csak ugy kell hogy szoljon valami, de azoknak kiválló!!!TomiCaPri wrote:
TubeTech? Hmm, nem rossz :P Anno a The end és a Riders on the road nagyon nagy volt. Mondjuk én speciel ha már elktronikusabb zene, akkor inkább Matthew Dekay, Sander Kleinenberg, Deep Dish, John Digweed, Pít Dzsunior :D Nah jó, nem, az utóbbit inkább hanyagoljuk :D
Bonuszra megyünk. (ugy látom valaki érti/értékeli a zenei izlésemKenny wrote:Jah neked inkább Rush, Chris Liebing, Sven Wittekind, Marco Bailey!bogyo28 wrote:Amiket felsorolsz az nekem inkább olyan after zene, meg jó kocsiba ha csak ugy kell hogy szoljon valami, de azoknak kiválló!!!TomiCaPri wrote:
Bónuszra mentek? Elég jónak igérkezik a LineUp!
CARL CRAIG
MAURO PICOTTO
DJ RUSH
ADAM BEYER
JOHANNES HEIL live