Az előbb jöttek hozzám emberek, hogy nem tudnék-e adni nekik kölcsönbe egy csőfogó szerű nyomatékkulcsot. Mondom jöjjenek vissza kicsit később kerítünk egyet. Most akkor képzeljétek el az arcukat amikor bemutattam nekik a hőn áhított szerkezetet
Tibi wrote:Az előbb jöttek hozzám emberek, hogy nem tudnék-e adni nekik kölcsönbe egy csőfogó szerű nyomatékkulcsot. Mondom jöjjenek vissza kicsit később kerítünk egyet. Most akkor képzeljétek el az arcukat amikor bemutattam nekik a hőn áhított szerkezetet
kulcs.jpg
A technikai kivitelezés szerintem csak 4 es mert igaz van benne szigszallag de nincs sem kábelkötegelő sem zsugorcső .
de azért ok.
Továbbá azért is négyes mert a nyomatékot nem Bar-ban mérjük.
Natalie Driver Gabe wrote:A technikai kivitelezés szerintem csak 4 es mert igaz van benne szigszallag de nincs sem kábelkötegelő sem zsugorcső .de azért ok.
Ha megéljük a 2.0-ás verziót akkor arra jut majd azokból is bőven.
Natalie Driver Gabe wrote:Továbbá azért is négyes mert a nyomatékot nem Bar-ban mérjük.
Tibi wrote:Az előbb jöttek hozzám emberek, hogy nem tudnék-e adni nekik kölcsönbe egy csőfogó szerű nyomatékkulcsot. Mondom jöjjenek vissza kicsit később kerítünk egyet. Most akkor képzeljétek el az arcukat amikor bemutattam nekik a hőn áhított szerkezetet
kulcs.jpg
szeretnek téged a kollégáid is biztos nyomatékkal akartak meghuzni egy csőbilincset, vagy mit akartak?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Bogyo28 wrote:
szeretnek téged a kollégáid is biztos nyomatékkal akartak meghuzni egy csőbilincset, vagy mit akartak?
Nem saját ember volt
Vasszereléshez van egy spéci nyomatékkulcs. Külföldi gyártó, csak saját cucc különben nincs gari. 400k egy ilyen szar. Én meg tök ingyen csináltam nekik
kulcs.jpg
ez nagyon tuti csak hiányolom a szelepet , hogy letudja engedni az ember a nyomást!
Én tőlem ezért csak 4-es főlé jár