Ha összejön én állom a piát!!!!!Blant wrote:Mint állat!
Én is szívesen ajánlkozom a fotóhoz. Csak ki fogja fizetni azt a temérdek alkoholt, amit megiszunk előtte
Épülő CAPRI-k
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- FehérCapri Sanca
- márokosanistudnézni
FehérCapri Sanca wrote:Na, ma éjjel azért összejött hármunknak!Balage, Geec és jómagam megtoltunk egyszerre - egy váltót. Az eredmény Krisz hátára és karjára folyt a szemem előtt. Neki tetszett, azt mondta!
![]()
Emberek, cseréljetek váltót, hihetetlen jó buli!

- FehérCapri Sanca
- márokosanistudnézni
trafo2000 wrote:FehérCapri Sanca wrote:Na, ma éjjel azért összejött hármunknak!Balage, Geec és jómagam megtoltunk egyszerre - egy váltót. Az eredmény Krisz hátára és karjára folyt a szemem előtt. Neki tetszett, azt mondta!
![]()
Emberek, cseréljetek váltót, hihetetlen jó buli!Nem tudom mivel küzdöttetek,én egyedül cserélek caprin váltót és nem szokott rám folyni semmi
Nem is élted át még azt, amit mi!

BOSS MK III
- FehérCapri Sanca
- márokosanistudnézni
- Terka
- nemleszgondhasegítis
Én természetesen" biztos hogy benne vagyok" a fotozásba mármint hogy csinálom a képeketFehérCapri Sanca wrote:Én még tudok hozni egy csincsillát és egy kecskét - ez utóbbi sajnos nőnemű, de van szarva - , az már négy, még kellene egy önként jelentkező, aki fotózik. Meghívom a debreczeni tűzoltózenekart háttérnek, és természetesen mindezt a tévéhíradóban élőben...gizmo wrote:a feltételek adottak... és szerintem ketten már vagyunk![]()
már csak azért is, hogy legyen mit kirakni a falra;)
VIZUÁLISAK VAGYTOK????

Terka
- Tibi
- rengetegetirogatide
Na eljött a vizsgaidőszak vége is szerencsére, úgyhogy belelendültünk a dolgokba komolyabban. Emlékszem mikor Caprit kerestem azért nem vettem meg egy MK1-et, mert szana-széjjel volt rohadva és látszott is rajta. Pedig mindenképp Mk1-et szerettem volna, viszont azok kis motorral voltak szerelve (tudom, de akkor nincs papír :) ) . Na az enyémen nem látszott annyira bár azt hozzá kell tenni ha most mennék bármilyen autót venni "szemrebbenés nélkül végigverném kalapáccsal az egész autót"csak derüljön ki aminek ki kell ! Szóval emberek ez jóval szarabb mint gondoltam és mint eddig látszott rajta, rengeteg paszta , hab, tákolás akad bőven, ez most nem az előző tulaj ellen szól, komolyan gondolom,hogy valószínűleg a felével sem volt tisztában,hogy ez hogy is néz ki...akkor kb a dolgok
- mindkét első sárvédő első sarka lyukas a lámpák mellett, nem volt sok gitt rajta, ugy 1 cm
- van egy illesztés ( nekem van ) a tűzfalon keresztbe az autón, na ott is rohadt
- az egyik merevítő ( hossztartó ? ) nyúlvány beteg
- mindkét első kerékdob a tűzfalnál azzal egyűtt lyukas
- padlólemez ( ami jo állapotu....) 50+ % csere
- a küszöb és a padlólemez speciális pasztakötéssel egyesítve ;)
- a hosszemrevítő baloldalt cserés ( gondolom ez egyébként maga az alvázkeret)
- mindkét hátsó kerékdob pereme + külső javítóívek
- csomagtartó két széle, ahol illeszkedik a hátsó kerékdobokhoz valamint ahol a pótkerék van
Meg millió apróság ami felett nem szabad elsiklani... tudom megnézhettem volna jobban, de akkor annyi közöm volt a dolgokhoz és ennyi derült ki, a nagyrésze meg csak bontás közben vált számomra világossá.Húú ez hosszú lett, mindegy , összerakjuk !
- mindkét első sárvédő első sarka lyukas a lámpák mellett, nem volt sok gitt rajta, ugy 1 cm
- van egy illesztés ( nekem van ) a tűzfalon keresztbe az autón, na ott is rohadt
- csomagtartó két széle, ahol illeszkedik a hátsó kerékdobokhoz valamint ahol a pótkerék van
Meg millió apróság ami felett nem szabad elsiklani... tudom megnézhettem volna jobban, de akkor annyi közöm volt a dolgokhoz és ennyi derült ki, a nagyrésze meg csak bontás közben vált számomra világossá.Húú ez hosszú lett, mindegy , összerakjuk !
- Bogyo28
- Überführer
Amit felsoroltál, az az alap capri betegségek. Minden lakatolásra érett auton ezek a dolgok minimum ilyenek, de álltalában még rosszabbak. a sárvédő alatt lem szokott lemez lenni ott ahol a sárvédő doblemez tüzfal találkozik, A oszlop álltalában lukas rozsda, meg hasonlók. nyulványok álltalában szarok szoktak lenni, föleg pl hátul a laprugo felfogatásánál. szoval ne okold magad a választásért...Tibi wrote:Na eljött a vizsgaidőszak vége is szerencsére, úgyhogy belelendültünk a dolgokba komolyabban. Emlékszem mikor Caprit kerestem azért nem vettem meg egy MK1-et, mert szana-széjjel volt rohadva és látszott is rajta. Pedig mindenképp Mk1-et szerettem volna, viszont azok kis motorral voltak szerelve (tudom, de akkor nincs papír :) ) . Na az enyémen nem látszott annyira bár azt hozzá kell tenni ha most mennék bármilyen autót venni "szemrebbenés nélkül végigverném kalapáccsal az egész autót"csak derüljön ki aminek ki kell ! Szóval emberek ez jóval szarabb mint gondoltam és mint eddig látszott rajta, rengeteg paszta , hab, tákolás akad bőven, ez most nem az előző tulaj ellen szól, komolyan gondolom,hogy valószínűleg a felével sem volt tisztában,hogy ez hogy is néz ki...akkor kb a dolgok

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...