Regebben adtal nekem a geptetore ajanlatot 27ert.
Sarvedokkel egyutt mennyi lenne cuzammen? Ha megtudnad mondani mennyi a sulykolonbseg egy sarvedonel, konkretan, nem csak saccra, megkoszonnem.
gigford wrote:Regebben adtal nekem a geptetore ajanlatot 27ert.
Sarvedokkel egyutt mennyi lenne cuzammen? Ha megtudnad mondani mennyi a sulykolonbseg egy sarvedonel, konkretan, nem csak saccra, megkoszonnem.
Végre tegnap+ ma volt idő projektelni egy kicsit. A kerékdobot fémig tisztítottam, kapott alapozót majd alvázvédőt, a küszöb fel van csípve, beállítva hozzá az ajtó. Kiszereltem hátulról mindent, már csak a 2 első csavar fogja a rugókat. Nem fértem hozzá, már nem volt kedvem vágni. Közben mindent ledrótkorongozok, lekenek...
Tibi wrote:Végre tegnap+ ma volt idő projektelni egy kicsit. A kerékdobot fémig tisztítottam, kapott alapozót majd alvázvédőt, a küszöb fel van csípve, beállítva hozzá az ajtó. Kiszereltem hátulról mindent, már csak a 2 első csavar fogja a rugókat. Nem fértem hozzá, már nem volt kedvem vágni. Közben mindent ledrótkorongozok, lekenek...
Hi!
Szerintem a féktárcsa mögött levő fémlemezt kár volt lefesteni, ne is ragd vissza! a hütött miatt nem fér el, és ha gyári féked van akkor az is jobban tud hűlni ha nincs ott a porvédő lemez....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Szerintem a féktárcsa mögött levő fémlemezt kár volt lefesteni, ne is ragd vissza! a hütött miatt nem fér el, és ha gyári féked van akkor az is jobban tud hűlni ha nincs ott a porvédő lemez....
jó tudni, még nem raktam össze, de köszi,h szoltál. Ha valakinek még bármilyen ötelete van írja nyugodtan, elég alakítható állapotban van a verda :)
trafo2000 wrote:De így jobban mutat a polcon a lemez :D
:D az biztos, mégsem rakhatom ki a falra koszosan :D
egyébként minden alkatrészt így letisztítok. Eléggé utálok már drótkorongozni
Megértelek... Én anno 4-5 drotkorongot meg 2 db tecsos flexet használtam el a kocsi aljának letisztításához. Még a tököm is koszos volt, az ajlán valami bitumen szerü szar volt meg rozsda
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4