bemutatkozások

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

albicapri
nemleszgondhasegítis
ClassicFord klubtag?: Igen

Post by albicapri »

tesok,frankon ennyi a caprik szama!kep nincs,mert birka vagyok hozza,de segit majd 1 haver,aki magus ilyen teren!a picurkam siralmas,sajnos ott kezdodik,hogy szamara lokos van rajta,es moszkvich alkatreszekkel van kiegeszitve.de ami a lenyeg,hogy forgalmi rendben,alvaz,bla-bla-bla-o.k.es k....ra szeretnem megmenteni,es ebbol nem adok alabb!!!
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

albicapri wrote:tesok,frankon ennyi a caprik szama!kep nincs,mert birka vagyok hozza,de segit majd 1 haver,aki magus ilyen teren!a picurkam siralmas,sajnos ott kezdodik,hogy szamara lokos van rajta,es moszkvich alkatreszekkel van kiegeszitve.de ami a lenyeg,hogy forgalmi rendben,alvaz,bla-bla-bla-o.k.es k....ra szeretnem megmenteni,es ebbol nem adok alabb!!!
:shock:
Vásárosnaményig bármit elviszek , ha kell !!!
Havonta járok arra !
TCSak a CCCP ipar remekeit ne kelljen látni az ótón... :wink:
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;

A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
albicapri
nemleszgondhasegítis

Post by albicapri »

a nameny nem gond,10 km zahonytol.komcsirendszer?hat?cim:k.dobrony,LENIN ut 89. szerinted?
albicapri
nemleszgondhasegítis

Post by albicapri »

marmint en lakom zahonytol 10 kilora
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Üdv itt nálunk!
Ford Capri MkI Essex
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

albicapri wrote:....szamara lokos van rajta...!
a lökös éppen nekem sem gyári volt.
http://www.fordcapri.hu/forum/garage.ph ... mage_id=36

Legalább a papírok rendben vannak, már érdemes elkezdeni rendbe rakni. Papír szerint milyen gép? Évjárat, mtor....
1980 Capri MK3
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

albicapri wrote:a nameny nem gond,10 km zahonytol.komcsirendszer?hat?cim:k.dobrony,LENIN ut 89. szerinted?
:lol: 8) :twisted:
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;

A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
TomiCaPri
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by TomiCaPri »

Sziasztok!

Sikerült beteljesíteni egy álmom és hozzájutottam én is egy Capri-hoz még pénteken. És ha nem csalt a szemem, akkor TÉCSÉ-t még láttam is Csepelen a Rákóczi úton a kocsi fele menet :lol:
Jut eszembe, elnézést ha valaki elől elhalásztam volna a gépjárművet :roll:
Nos egy kicsit magamról: Franek Tamás néven láttam meg a napvilágot még 1989ben, tehát most 18 éves vagyok. Valószínűleg, de nem biztos, én vagyok itthon a legfiatalabb Capri tulaj :P Most érettségizek, a továbbiakban pedig autószerelőnek tanulok itt Csepelen.
És akkor a lényegről: 1974-es Ford Capri 2.0 V6, 4 gangos, mattfekete, erőteljesen korrodált karosszériával és valószínűleg rossz főtengelycsapággyal :roll: Minden képpen akár vért izzadva is szeretném feltámasztani ezt az autót, hogy fennmaradjon az utókornak és láthassanak még pár élő darabot pár évtized múlva is a sok elektromos autó között, meg hát persze legfőbbképpen magam miatt is, mert szerelmes vagyok ebbe az autóba :twisted:
Nos, remélem sikerül beférkőznöm közétek és tudunk egymásnak sokmindenben segíteni :wink:
Elnézést a hosszas bemutatkozásért :roll: :)
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Üdv itt, és sok sikert a feltehetően hosszú javításhoz. :lol:
Ford Capri MkI Essex
TomiCaPri

Post by TomiCaPri »

szszaby wrote:Üdv itt, és sok sikert a feltehetően hosszú javításhoz. :lol:
THX :lol: 8)
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

TomiCaPri wrote:Sziasztok!

Sikerült beteljesíteni egy álmom és hozzájutottam én is egy Capri-hoz még pénteken. És ha nem csalt a szemem, akkor TÉCSÉ-t még láttam is Csepelen a Rákóczi úton a kocsi fele menet :lol:
Jut eszembe, elnézést ha valaki elől elhalásztam volna a gépjárművet :roll:
Nos egy kicsit magamról: Franek Tamás néven láttam meg a napvilágot még 1989ben, tehát most 18 éves vagyok. Valószínűleg, de nem biztos, én vagyok itthon a legfiatalabb Capri tulaj :P Most érettségizek, a továbbiakban pedig autószerelőnek tanulok itt Csepelen.
És akkor a lényegről: 1974-es Ford Capri 2.0 V6, 4 gangos, mattfekete, erőteljesen korrodált karosszériával és valószínűleg rossz főtengelycsapággyal :roll: Minden képpen akár vért izzadva is szeretném feltámasztani ezt az autót, hogy fennmaradjon az utókornak és láthassanak még pár élő darabot pár évtized múlva is a sok elektromos autó között, meg hát persze legfőbbképpen magam miatt is, mert szerelmes vagyok ebbe az autóba :twisted:
Nos, remélem sikerül beférkőznöm közétek és tudunk egymásnak sokmindenben segíteni :wink:
Elnézést a hosszas bemutatkozásért :roll: :)
Üdv a Fórumon és a Caprisok között is !
Sok lelkesedést , kitartást és mégtöbb pízt az ÓTÓhoz !!!
TCSepelen ? Engem ? Hmmm... Legfeljebb az Auchanban...
A bemutatkozás pedig TCSak legyen hosszú és kimerítő ... :wink:
Szokás szerint képeket is várunk !
:lol: :lol: :lol:

Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

Üdv neked is TomiCaPri , jó hogy ismét idetalálnak az emberek. Ahogy előttem is mondták szeretettel várjuk a képeket !
1980 Capri MK3
TomiCaPri

Post by TomiCaPri »

Így áll, ezek még az ottani helyén, most a hét elején rakjuk össze vontathatóvá, akkor majd tudok róla ithon csinálni többet, részletesebbet :wink:

Image

Image
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

jaaaa, ez a 70ezres volt. Tuti '74es?
1980 Capri MK3
TomiCaPri

Post by TomiCaPri »

Ahhha, ez a 70 pénzes :lol:
Nem tudom már hanyas, tiszta káosz uralkodik a fejemben... a Hírdetésben 80asnak volt hírdetve, a forglamin a gyártási év 1974 áll, az első nyílvántartásban pedig 1988, gondolom az utóbbi dátum a Magyarországra való behozás ideje.
Post Reply