bemutatkozások
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
- ClassicFord klubtag?: Igen
tesok,frankon ennyi a caprik szama!kep nincs,mert birka vagyok hozza,de segit majd 1 haver,aki magus ilyen teren!a picurkam siralmas,sajnos ott kezdodik,hogy szamara lokos van rajta,es moszkvich alkatreszekkel van kiegeszitve.de ami a lenyeg,hogy forgalmi rendben,alvaz,bla-bla-bla-o.k.es k....ra szeretnem megmenteni,es ebbol nem adok alabb!!!
albicapri wrote:tesok,frankon ennyi a caprik szama!kep nincs,mert birka vagyok hozza,de segit majd 1 haver,aki magus ilyen teren!a picurkam siralmas,sajnos ott kezdodik,hogy szamara lokos van rajta,es moszkvich alkatreszekkel van kiegeszitve.de ami a lenyeg,hogy forgalmi rendben,alvaz,bla-bla-bla-o.k.es k....ra szeretnem megmenteni,es ebbol nem adok alabb!!!

Vásárosnaményig bármit elviszek , ha kell !!!
Havonta járok arra !
TCSak a CCCP ipar remekeit ne kelljen látni az ótón...
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- Tibi
- rengetegetirogatide
a lökös éppen nekem sem gyári volt.albicapri wrote:....szamara lokos van rajta...!
http://www.fordcapri.hu/forum/garage.ph ... mage_id=36
Legalább a papírok rendben vannak, már érdemes elkezdeni rendbe rakni. Papír szerint milyen gép? Évjárat, mtor....
1980 Capri MK3
albicapri wrote:a nameny nem gond,10 km zahonytol.komcsirendszer?hat?cim:k.dobrony,LENIN ut 89. szerinted?

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Sziasztok!
Sikerült beteljesíteni egy álmom és hozzájutottam én is egy Capri-hoz még pénteken. És ha nem csalt a szemem, akkor TÉCSÉ-t még láttam is Csepelen a Rákóczi úton a kocsi fele menet
Jut eszembe, elnézést ha valaki elől elhalásztam volna a gépjárművet
Nos egy kicsit magamról: Franek Tamás néven láttam meg a napvilágot még 1989ben, tehát most 18 éves vagyok. Valószínűleg, de nem biztos, én vagyok itthon a legfiatalabb Capri tulaj :P Most érettségizek, a továbbiakban pedig autószerelőnek tanulok itt Csepelen.
És akkor a lényegről: 1974-es Ford Capri 2.0 V6, 4 gangos, mattfekete, erőteljesen korrodált karosszériával és valószínűleg rossz főtengelycsapággyal
Minden képpen akár vért izzadva is szeretném feltámasztani ezt az autót, hogy fennmaradjon az utókornak és láthassanak még pár élő darabot pár évtized múlva is a sok elektromos autó között, meg hát persze legfőbbképpen magam miatt is, mert szerelmes vagyok ebbe az autóba
Nos, remélem sikerül beférkőznöm közétek és tudunk egymásnak sokmindenben segíteni
Elnézést a hosszas bemutatkozásért
:)
Sikerült beteljesíteni egy álmom és hozzájutottam én is egy Capri-hoz még pénteken. És ha nem csalt a szemem, akkor TÉCSÉ-t még láttam is Csepelen a Rákóczi úton a kocsi fele menet

Jut eszembe, elnézést ha valaki elől elhalásztam volna a gépjárművet

Nos egy kicsit magamról: Franek Tamás néven láttam meg a napvilágot még 1989ben, tehát most 18 éves vagyok. Valószínűleg, de nem biztos, én vagyok itthon a legfiatalabb Capri tulaj :P Most érettségizek, a továbbiakban pedig autószerelőnek tanulok itt Csepelen.
És akkor a lényegről: 1974-es Ford Capri 2.0 V6, 4 gangos, mattfekete, erőteljesen korrodált karosszériával és valószínűleg rossz főtengelycsapággyal

Nos, remélem sikerül beférkőznöm közétek és tudunk egymásnak sokmindenben segíteni
Elnézést a hosszas bemutatkozásért

Üdv a Fórumon és a Caprisok között is !TomiCaPri wrote:Sziasztok!
Sikerült beteljesíteni egy álmom és hozzájutottam én is egy Capri-hoz még pénteken. És ha nem csalt a szemem, akkor TÉCSÉ-t még láttam is Csepelen a Rákóczi úton a kocsi fele menet![]()
Jut eszembe, elnézést ha valaki elől elhalásztam volna a gépjárművet![]()
És akkor a lényegről: 1974-es Ford Capri 2.0 V6, 4 gangos, mattfekete, erőteljesen korrodált karosszériával és valószínűleg rossz főtengelycsapággyalMinden képpen akár vért izzadva is szeretném feltámasztani ezt az autót, hogy fennmaradjon az utókornak és láthassanak még pár élő darabot pár évtized múlva is a sok elektromos autó között, meg hát persze legfőbbképpen magam miatt is, mert szerelmes vagyok ebbe az autóba
![]()
Nos, remélem sikerül beférkőznöm közétek és tudunk egymásnak sokmindenben segíteni![]()
Elnézést a hosszas bemutatkozásért:)
Sok lelkesedést , kitartást és mégtöbb pízt az ÓTÓhoz !!!
TCSepelen ? Engem ? Hmmm... Legfeljebb az Auchanban...
A bemutatkozás pedig TCSak legyen hosszú és kimerítő ...
Szokás szerint képeket is várunk !