szszaby wrote:Szuperek!
És hogy feszít ott az ember előtte!!!! :D
jók lesznek, főleg ha rá lesz ültetve az autó is... 8)
igyekeztem lazán beállni, épp 48 órája fenn voltam amikor a kép készült, úgyhogy nem tudtam jobban feszíteni
szszaby wrote:Szuperek!
És hogy feszít ott az ember előtte!!!! :D
jók lesznek, főleg ha rá lesz ültetve az autó is... 8)
igyekeztem lazán beállni, épp 48 órája fenn voltam amikor a kép készült, úgyhogy nem tudtam jobban feszíteni
itt van még 2 kép...háát igen...lesz itt meló bőven :D
és lenne is kapásból egy kérdésem...első hátsó szélvédőgumi csere hogy oldható meg...mert kapni már természetesen nem lehet...meg gondolom nem is nagyon van belőle...megoldható más típuséval, vagy inkább ragasztással kéne megoldani? ha egyáltalán meg lehet :(
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
kuzsi wrote:lőn világosság... :D ...ezen a képen már látszanak is a busz kapcsolók...meg a Trabant index kar is....amúgy az index relé sem az övé :(
Mi lesz most? Szétkapod atomjaira? Mármint az egész autóra gondolok .
most egyenlőre megvárom a kárpitost...megmutatom neki mi a helyzet...majd ő megmondja mit lehet ezzel kezdeni...aztán mielőtt elgurul a karosszériás fazonhoz kikapok belőle mindent amit lehet...
jó lenne ha a motort össze bírná rakni egy szerelő míg heggesztgetik az autót...örülnék ha bele lehetne pakolni mielőtt festésre megy a verda...félek hogy összebarmolja a szerelő az új fényezést....azért meg a várna rá :D
szóval egyenlőre most kikapom a Varnyú lámpákat előlról, meg a Skoda indexeket a lökiből ... meg úgy általában mindent ami márkaidegen...és várom a kárpitost...meg hogy szóljon a lakatos hogy nekikezd
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
kuzsi wrote:lőn világosság... :D ...ezen a képen már látszanak is a busz kapcsolók...meg a Trabant index kar is....amúgy az index relé sem az övé :(
Mi lesz most? Szétkapod atomjaira? Mármint az egész autóra gondolok .
most egyenlőre megvárom a kárpitost...megmutatom neki mi a helyzet...majd ő megmondja mit lehet ezzel kezdeni...aztán mielőtt elgurul a karosszériás fazonhoz kikapok belőle mindent amit lehet...
jó lenne ha a motort össze bírná rakni egy szerelő míg heggesztgetik az autót...örülnék ha bele lehetne pakolni mielőtt festésre megy a verda...félek hogy összebarmolja a szerelő az új fényezést....azért meg a várna rá :D
szóval egyenlőre most kikapom a Varnyú lámpákat előlról, meg a Skoda indexeket a lökiből ... meg úgy általában mindent ami márkaidegen...és várom a kárpitost...meg hogy szóljon a lakatos hogy nekikezd
Ha visszateszed a mocit festés elött hogy festik ki a motorteret
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4