dühöngő

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

TÉCSÉ
offtopiccommando
ClassicFord klubtag?: Igen

Re: dühöngő

Post by TÉCSÉ »

szszaby wrote:
holecz wrote:Attól függetlenül elfér az a kis dobozka az autóban nem? Még akár jól is jöhet egy hosszabb úton....de legalább nem kéri majd a hekus. :roll:
Elférni elfér nem is baj ha van, csak legalább kevesebb fogást tud a hekus találni.
Kis naiv ... :wink:
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;

A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
stpetya
egyedülisszerelhet

Post by stpetya »

Tisztelt fórumozó társaim!
Úgyérzem próbáltam mindig a közösségünk javát szolgálni és segíteni ahol és akinek csak tudok,cáfoljatok meg ha nem így van...
Megbíztam egy alig-ismerősben és üzembentartói papírral átadtam neki autómat,időpontot nem írtunk a papírra -én hülye- mondván nem tudja mikor jegyezteti majd be magát hivatalosan a forgalmiba,addig is csak úgy furikázott vele. Elfelejtette megemlíteni hogy a jogosítványát bevonták és mivel én vagyok a tulajdonosa a gépjárműnek engem büntettek meg jogosan. Először 45ezer+4 pont a jogsimba,másodszor 75ezer és újabb 4 pont,mert már kétszer is elkapták. Ha jól tudom 14 pontnál elveszik. Vagy kétszáz km-re lakik tőlem és csak nevet az egészen,hiába hívogatom,hiába sms... A büntetéseket befizetni sajnos nem áll módomban és a tegnapi napon letöltendő 23-napi közmunkára köteleztek ami miatt elveszthetem az állásom. Miből fizetem majd a bankot,gyerektartást,számlákat? A főnökömnek még nem is mertem megmondani. Szomorú hogy vannak emberek akik ilyet megmernek tenni és nem érdekli őket hogy tönkreteszik más életét... :smt010
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
Peti
egyedülisszerelhet

Post by Peti »

Részvétem Petya! :( Nem lehet hétvégente letudni a közmunkát? A pénzt meg leverni az alig-ismerősödön! :evil:
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
Midnight Blue
nemleszgondhasegítis

Post by Midnight Blue »

Peti wrote:Részvétem Petya! :( Nem lehet hétvégente letudni a közmunkát? A pénzt meg leverni az alig-ismerősödön! :evil:
A pénzt? Még a mentőbe is ütni kéne az ilyent!!! :evil:
Az Isteni Capri !
stpetya
egyedülisszerelhet

Post by stpetya »

Az a szép hogy az első büntetést még megkértem részletre is mert aztmondta úgy majd Ő kifizeti,csakhogy tegnap este arról is ott várt a felszólítás hogy csak egy részlet került ezidáig befizetésre,5ezer forint, a nevemre megcsinált összesen 120ezerből...
Ha ezt olvasod drága ismerősöm,tudd hogy már soha nem állítod helyre a becsületed.
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
Zacy
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by Zacy »

Sajnálom petya.
Én sem irattam még át a kocsimat, de az okmányirodában lejelentettem a vételt, a volt tulaj pedig az eladást. Így hivatalosan is mentesül a volt tulaj minden alól. Elhozhattam volna én is üzembentartóival, de de nem tettem. Sajnos vannak ilyen emberek szép számmal.

Részvétem
Ford Capri MkII 1977 2.0V6
Süni
OfficialGréTCSiTanárúr

Post by Süni »

stpetya wrote: Ha ezt olvasod drága ismerősöm,tudd hogy már soha nem állítod helyre a becsületed.
Csak nem fórumos?
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

Süni wrote:
stpetya wrote: Ha ezt olvasod drága ismerősöm,tudd hogy már soha nem állítod helyre a becsületed.
Csak nem fórumos?
de, sajnos igen, de majd Petya eldönti hogy nevén nevezi e az illetőt...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
driver

Post by driver »

Ha tudod az adatait, főleg lakcim már indulhatunk is a kocsiért és az ember-t
szétütni.
Bármikor szólhatsz szivesen elmegyek veled, ha kell. Mentővel is tudok menni.
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

Mindig elkeseredek mikor ilyet olvasok, főleg egy ilyen kis közösségben mint a miénk. Szerintem illene magától jelentkeznie a feketebáránykának, hogy elmondja az álláspontját és rendezze Petya felé a dolgait ha minden úgy van ahogy olvastuk. A másik oldal : bármi autó kaliberű dolgot "majdelintézzük"-re eladni azért nem túl okos dolog. Sajnálom , hogy így alakult azért ilyen geci dolgot csinálni, pffej...
1980 Capri MK3
SONI
T.O.C.B.

Post by SONI »

Szerintem mindenki tudja kiről van szó.
Hozd el az autót elvégre a tiéd, pláne igy.
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Kassy
márokosanistudnézni

Post by Kassy »

Részvét a birságok miatt, én is adtam el több autot üzembentartóira, de mindig bebiztosítom magam egy adásvételivel is ha baj van feltudjam mutatni. Még suliban megtanultam hogy mindenröl papir kell, amikor egy telefonkártyát is odaadtam egy telcsihez, és a srác azzal csinált bombariadót. Na akkor csúnyán berángattak. Visszakell hozni a kocsit, gondolom fedezi a birságot nem?!
Zacy

Post by Zacy »

Én nem tudom kiről van szó, de ezek után már szerintem nem fog írni. Ha minden úgy van ahogy azt Petya elmondta, akkor nem fog, tudja hogy itt jó mélyre ásta el magát. Ez az egyik fele. A másik fele az anyagi oldal és a munkahely meg a jogsi. Ha azóta csinált még egy hülyeséget az ember jogsi ugrik, de sajnos minden máson csattan. Anno mikor megvettem a kocsimat át akartam íratni, egyből le is jelentettem az adásvételt az okmányirodában, az eladó is és én, aztán megszűnt a melóhelyem, lóvé nem volt átíratásra,még csekkekre és a hitelre sem mindig, de a volt tulajjal szoktam beszélni, én fizettem ki a súlyadót is, fizetem rá a biztosítást és nem járok a kocsival. A trafi nem alszik. Ezt meg lehet oldani így is, meg úgy is ahogy azt Petyával megtették. Az első elfogadható és az eladó védve van, az utóbbi meg gyomrot forgató. A másik ami még rosszabb hogy ezen még röhög is a telefonban. :evil: :evil: :evil: :smt076 :smt076 :halal: :halal:
Ford Capri MkII 1977 2.0V6
Midnight Blue
nemleszgondhasegítis

Post by Midnight Blue »

Én sem tudom ki az! Pedig szeretném! Jelentkezni nem fog magától, ahhoz gyáva!!! Írd le Petya, hogy ki az! Ez mindenki érdeke!
Az Isteni Capri !
Süni
OfficialGréTCSiTanárúr

Post by Süni »

Midnight Blue wrote:Én sem tudom ki az! Pedig szeretném! Jelentkezni nem fog magától, ahhoz gyáva!!! Írd le Petya, hogy ki az! Ez mindenki érdeke!
Szerintem várjuk meg, hogy jelentkezzen magától. Én tudom, ki az, többször üzleteltünk, soha nem volt semmilyen problémám vele. Igaz, nem ilyen volumenről volt szó.
Post Reply