dühöngő
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Re: dühöngő
Ma sikerült tönkretenni egy gumit a kocsin és hogy?
mentem egy keskeny utcán,szembe jött egy barom és nem nagyon húzodott,mit csinálok félrerántom a kormányt az utolsó pillanatban leugrik a kerék az útról,mondom a páromnak remélem nem ütöttem fel a felnit!na azt nem is,de a gumi amikor visszahúztam az útra szépen szétszakadt a jóminőségü szarrátört Magyar aszfalton!
Hát ez van
mentem egy keskeny utcán,szembe jött egy barom és nem nagyon húzodott,mit csinálok félrerántom a kormányt az utolsó pillanatban leugrik a kerék az útról,mondom a páromnak remélem nem ütöttem fel a felnit!na azt nem is,de a gumi amikor visszahúztam az útra szépen szétszakadt a jóminőségü szarrátört Magyar aszfalton!
Hát ez van
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
azé az a gumi sem lehetett a toppon ha ennyitől szétment... 8) nálam a kisteherautón heti szinten vannak ilyen szituk, persze nem nagy sebességnél, azt simán bírják a gumik. egyszer nagyobb sebességgel sikerült belemennem egy tócsába, ami igen szép méretű kátyut rejtett maga alatt, na ott ki is szakadt a gumi oldala egyből....sony5 wrote:Ma sikerült tönkretenni egy gumit a kocsin és hogy?
Hát ez van
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Nem volt szar gumi 2éves Semperit volt!
Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
- Tibi
- rengetegetirogatide
Úgy járt el az Úr ahogyan az a KRESZ könyvben írva vagyon ?sony5 wrote:Nem volt szar gumi 2éves Semperit volt!
1980 Capri MK3
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Azt a '+"!!=(%)=/}{@&#!!!!!!
http://www.vezess.hu/hirek/komoly_bunte ... ert/21778/
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
- szszaby
- rengetegetirogatide
Ez sajna ilyen ország, itt csak a lehúzásról szól a dolog, én felkötném mindet.stpetya wrote:Azt a '+"!!=(%)=/}{@&#!!!!!!

Ford Capri MkI Essex
- vasparipa
- egyedülisszerelhet
A következő az lesz, hogy a közúti ellenőrzésért is fizetni kell! AIBMAARKKE!!! Hogy abba roh@dt mocskos kib@szott büdös kurv@ anyjába szorult volna a feje ennek a sok sz@rházi f@sszopó köcsögnekszszaby wrote:Ez sajna ilyen ország, itt csak a lehúzásról szól a dolog, én felkötném mindet.stpetya wrote:Azt a '+"!!=(%)=/}{@&#!!!!!!

Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
- Midnight Blue
- nemleszgondhasegítis
Nem tudom , hogy tudják ezt még fokozni! Egy viszont kurvára ellentmondásos. Ugyanis jövőre nem lesznek vizsgabiztosok, tehát nem a helyszínen döntenek az eredményről. De szerintem már július 1-től így van kísérleti jelleggel.szszaby wrote:Ez sajna ilyen ország, itt csak a lehúzásról szól a dolog, én felkötném mindet.stpetya wrote:Azt a '+"!!=(%)=/}{@&#!!!!!!
Az Isteni Capri !
- tomtom
- egyedülisszerelhet
szszaby wrote:Ez sajna ilyen ország, itt csak a lehúzásról szól a dolog, én felkötném mindet.stpetya wrote:Azt a '+"!!=(%)=/}{@&#!!!!!!
szerintem nem fogy a suzuki...
- capri mkII '76 2.3
- tau tcII '79 1.6 GT
- tau tcII '79 1.6 GT
- Midnight Blue
- nemleszgondhasegítis
Mondták már, hogy "Egész jól látsz a pályán!"tomtom wrote:szszaby wrote:Ez sajna ilyen ország, itt csak a lehúzásról szól a dolog, én felkötném mindet.stpetya wrote:Azt a '+"!!=(%)=/}{@&#!!!!!!
szerintem nem fogy a suzuki...
Az Isteni Capri !
- Tibi
- rengetegetirogatide
Mondom nem jó ez így, de szeretünk elfelejtkezni a kötelességünkről. Ebben a kurva világban mindenkinek már csak joga van.Megsértődünk mert nem alkalmas vizsgáztatásra és közlekedésre az autónk
Legyen már egyben az az autó legalább a vizsgán. Gondolom egy autós fórumon azért többé-kevésbé rendben vannak az urak által használt autók, nem ? Egy kis drót aztán rendben van minden :D
Egyébként valamelyik nap pont olvastam, hogy a suzuki most megint kelendő lett. Lehet, hogy épp ezért
:D

Egyébként valamelyik nap pont olvastam, hogy a suzuki most megint kelendő lett. Lehet, hogy épp ezért

1980 Capri MK3
- VipeR-T
- nemleszgondhasegítis
Nem az a baj Tibi, a veszélyes autókat eddig is kivonták a forgalomból. Attól parázik mindenki, hogy mondvacsinált indokkal meghúznak, amire eddig is volt példa, csak most sokkal több költségbe és szívásba kerül hogy megint papírod legyen. Gondolok itt a vizsgabiztos szerint repedezett gumiharangra, kiégett helyzetjelzőre, vagy a joker "nem megfelelő esztétikai állapotra". Vagy gondolod, hogy ismerve a bukás következményeit, ezután ezekkel elnézőbbek lesznek? Legyen igazad, én a szivatást nézem ki ebből. :(
1979 Polski Fiat 126p
1980 Ford Capri 2.0 V6
1985 Ford Sierra XR4x4 2.8i
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
Autós kiegészítők: http://www.bakogarazs.hu" onclick="window.open(this.href);return false;
1980 Ford Capri 2.0 V6
1985 Ford Sierra XR4x4 2.8i
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
Autós kiegészítők: http://www.bakogarazs.hu" onclick="window.open(this.href);return false;
- Midnight Blue
- nemleszgondhasegítis
És ráadásul pont annak a legnagyobb szivatás, aki az egyenes utat próbálja járni! Hát bele lehet unni. CSak még egyszer szólok, már nincs vizsgabiztos. Online mennek a dolgok. És mindig vannak kiskapukVipeR-T wrote:Nem az a baj Tibi, a veszélyes autókat eddig is kivonták a forgalomból. Attól parázik mindenki, hogy mondvacsinált indokkal meghúznak, amire eddig is volt példa, csak most sokkal több költségbe és szívásba kerül hogy megint papírod legyen. Gondolok itt a vizsgabiztos szerint repedezett gumiharangra, kiégett helyzetjelzőre, vagy a joker "nem megfelelő esztétikai állapotra". Vagy gondolod, hogy ismerve a bukás következményeit, ezután ezekkel elnézőbbek lesznek? Legyen igazad, én a szivatást nézem ki ebből. :(

Az Isteni Capri !
- Tibi
- rengetegetirogatide
Egyértelmű, hogy szivatás ez. Az is tiszta, hogy a magunkfajták ( van annyi féltenivalód, hogy meghúzd magad ) fognak a legjobban szívni nem pedig a külföldirendszámos sumákok. De gondolom van egy réteg akik szarnak arra, hogy egy-két dolog nem működik az autón, azok ellen talán érhet valamit... vagy csak álmodozok...Midnight Blue wrote:És ráadásul pont annak a legnagyobb szivatás, aki az egyenes utat próbálja járni! Hát bele lehet unni. CSak még egyszer szólok, már nincs vizsgabiztos. Online mennek a dolgok. És mindig vannak kiskapukVipeR-T wrote:Nem az a baj Tibi, a veszélyes autókat eddig is kivonták a forgalomból. Attól parázik mindenki, hogy mondvacsinált indokkal meghúznak, amire eddig is volt példa, csak most sokkal több költségbe és szívásba kerül hogy megint papírod legyen. Gondolok itt a vizsgabiztos szerint repedezett gumiharangra, kiégett helyzetjelzőre, vagy a joker "nem megfelelő esztétikai állapotra". Vagy gondolod, hogy ismerve a bukás következményeit, ezután ezekkel elnézőbbek lesznek? Legyen igazad, én a szivatást nézem ki ebből. :(
1980 Capri MK3
Azért talán ennyire nem sarkos a helyzet szivatásból nem fogják megbuktatni sehol a jó autódat , (nem érdeke senkinek ) fék vagy futóműhibával pedig tényleg balesetveszélyes lehet az autó . Az egyenes út pedig vizsga elött el kell vinni átvizsgálásra az autót , akár a leendő vizsgaállomásra akár egy szerelőhöz 2 évente beleférhet . Bár lehet hogy ez csak felénk van így itt még nem állnak be az autók online a fékpadba , fel se emeltek még egyet se online sőt az adatokat is húsvér vizsgabiztos gépeli be aki 3 év alatt 1db autót buktatott meg (pedig annak 3 különböző alvázszáma is volt ) :)Midnight Blue wrote: És ráadásul pont annak a legnagyobb szivatás, aki az egyenes utat próbálja járni! Hát bele lehet unni. CSak még egyszer szólok, már nincs vizsgabiztos. Online mennek a dolgok. És mindig vannak kiskapuk