Pudva wrote:Hmm... én szerintem eléggé "vágom" pontosabban "nyesem" a környékbeli szlengeket, de a "Péket" mint ilyet nem ismerem!
Meg tudná vki mondani, hogy mit jelent ez ?
Ja és NEM a "tüzet" akarom csinálni hanem tényleg érdekel!!!
Kösziiii 8)
nemtom, de Jatis szavajárása, hogy ő nem ért hozzá, mert ő csak egy cukrász... és bár nagyon ért a kocsikhoz, azért tényleg cukrász a végzettsége :D:D:D
Hello.
Van egy problémám,amivel szemben tanácstalan vagyok.
Már úgy vettem az autót hogy a sajnos bal első futómű kapott egy kicsit.Mondom,kicsit,mert a felni nem sérült.
A lényeg az,hogy nem húz el semerre ,még fékezésnél sem,de amit nem értek:
szervo kormányos,álló helyzetben balra kisujjal lehet tekerni a kormányt,jobbra pedig majdhogy nem 2 kéz kell hozzá :(
Kormánymű egyáltalán nincs szétkopva,nincs holtjáték.Futómű jól van beállítva,nem eszi a gumit.
Kiegészítő jellegű információ : a bal oldali torony picit ropog ha a kereket elforgatom (még úgy is,hogy fel volt emelve az autó és le volt kötve a kormánymű)
Nem olyan vészes,de szinte csak ez az egy baja van az egész autónak és így nagyon zavar.
Szerintetek mit lehet tenni?
B. Balázs (itt a fórumon driver néven találod) úr oldotta meg eme problémámat többek között. Ha jól emlékszem valami csavaron állított, így balra sem volt már vajpuha, viszont balra-jobbra egyforma erővel segített rá. Ha más nem, akkor szerintem Ő biztos tud segíteni!
Vagy ha az állítócsavar már nem tud segíteni és tényleg nincs szétkopva, akkor egy nem tul olcso felujítás vár a kormányműre... Meg azért azt a ropogást is jo lenne megnézni, nehogy töröt rugo vagy hasonló legyen....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Én ezt a kormányművet már egyszer levettem,mert folyt a vére,csináltam neki tömítést,jó is lett,de emlékeim szerint sehol semmiféle csavart nem láttam vagy akármit amin állítani lehetett volna...Merre bujkál? :o
Más dolog : Caprinak ha jól tudom nincs toronycsapágya.Mi van helyette? Kell oda kenőanyag?
Gadza wrote:Én ezt a kormányművet már egyszer levettem,mert folyt a vére,csináltam neki tömítést,jó is lett,de emlékeim szerint sehol semmiféle csavart nem láttam vagy akármit amin állítani lehetett volna...Merre bujkál? :o
Más dolog : Caprinak ha jól tudom nincs toronycsapágya.Mi van helyette? Kell oda kenőanyag?
Toronycsapágy nincs, egy gumi izé van a helyén, kenni nem kell...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4