Nagyon örülök, gratulálok.

1-el több Capri, ami jó kezekbe került !

Szeresd és élvezd !

(Én már holnap látni is fogom Sunyánál, bibibi )
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Gizmo!gizmo wrote:Üdv!
Király! Szép a fény rajta! És fekete! Legjobb![]()
nem is láttam még ezt a Caprit sehol... ezen remélem segítesz majd! Itt a tavasz, élvezd!
Kedves CapriIldi!caprildi wrote:Kedves Pudva !
Nagyon örülök, gratulálok.![]()
1-el több Capri, ami jó kezekbe került !![]()
Szeresd és élvezd !![]()
![]()
(Én már holnap látni is fogom Sunyánál, bibibi )
Köszi Driver Úr!driver wrote:Szia Pudva! Le a kalappal, Sunyám nem tulzott amikor dicsérte az autot. Nagyon szép a verda!!! Gratulálok hozzá és ahogy mondtam korábban is amiben tudok szivesen segitek, csak szolj.
peteeqe wrote:öszinte részvétem Ricsi, én pont láttalak de már a martonvásári emelkedőnél. csodálkoztam is hogy miért mész olyan lassan.már messziről felismertem.
Köszönöm... hát igen, biztos szentségeltek sokan, bár próbáltam mindig lehúzódni (bár a kormánymű kaphatott egy ütést, mert eléggé húzott, ill fékezésnél nagyon ráz...), illetve városon, falun belül meg is álltam párszor az út szélén, h menjenek, akik feltorlódtak, bár azért a Capri érzés eluralkodhatott rajtuk is, mivel összesen egyszer dudáltak rám....streetracer21 wrote:én ugyanezt játszottam el az első caprimmal. Nemy miért a ritmikusan kopogó hang gödöllőtől pestig, mahd megláttam pesten a nyomokat a féknyergen... hát megállt az ütő bennem...
Lényeg, hoyg Neked semmi bajod, persze az sem baj, hogy az autó meguszta!
Köszönöm szépen (az Ő nevében is), de nagyon sokat kell majd még rajta melózni, a belsejébe meg szerencse, h nem láttál (na nem csak én vagyok ijesztő -bár azt a videón is lehetett látni... 8) -), ma sajnos már nem volt idő semmire, mert besötétedett.... mondjuk az tuti, h Capri ilyen lassan nem tett még meg Székesfehérvár-Budapest távolságot...peteeqe wrote:most láttam élőbe elsőnek de nagyon teccik :D
peteeqe wrote:neizgulj az enyém se repült (trailer), rakjál majd fel több képet!
Ricsi wrote:Hazahoztam Budapestre a kocsit, most kicsit kivagyok, akinek nem para
6 megát letölteni, kérem nézze meg.... :?
Holnap ha kicsit jobban leszek majd leírom bővebben, a kocsi nem sérült (ha vkit érdekel én sem...), végül 50nel, és 11 felnianyával hazajöttem....
Sziasztok !balagecapri wrote:Szia szerintünk is király a gép és a fekete a nyerő színigaz az enyém fehér :( de Terkáé fekete :D .Jó lenne látni élőben is úgyhogy ha Érden jársz mindenképpen szólj!