Bogyo28 wrote: Tibi úr meg páncélozott elnöki autohoz tervezett váltótartót gyártott magának, egy gyalogsági aknán áthajtva sem hiszem hogy baja lenne...
Csak nekem tudja meg hegeszteni a új fétartó konzolt
Bogyo28 wrote: Tibi úr meg páncélozott elnöki autohoz tervezett váltótartót gyártott magának, egy gyalogsági aknán áthajtva sem hiszem hogy baja lenne...
a fétartó konzol nem tudom micsoda, de féktartó konzol majd lesz gyártásba tavasszal, nekem is kell majd.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
a fétartó konzol nem tudom micsoda, de féktartó konzol majd lesz gyártásba tavasszal, nekem is kell majd.
Ha tudod, hogy mire gondoltam akkor miért kötekszel
Hattyu wrote:Bogyó bácsi, szem vizsgálaton mikor voltál utoljára??
Az egyik úr SONI a másik meg Süni, de végülis csak 1 betű az eltérés
de viccesek vagyunk! ha nem csak hírtelen rámozdulnál más humorára hanem figyelnél is egy kicsit, tudhatnád hogy Soni is legalább akkora Grécsi mint a Süni. Csak irigyek is egymásra, már azon versenyeznek ki az igazi/első számu helyesírás ellenörző
...A Xikla...
Bogyo28 wrote:
mert te szoktál a helyesírási hibákba belekötni
Nem.
Én.
IS!!!
Te Bogyó rosszul aludtál, ébredj már fel . Valamit nagyon keversz engem szoktak ki javitani nem Én másokat .Kivéve téged néha . (Meg jegyezném ez el gépelés volt.)
SONI wrote:
Te Bogyó rosszul aludtál, ébredj már fel . Valamit nagyon keversz, engem szoktak kijavítani, nem Én másokat. Kivéve téged néha . (Megjegyezném, ez elgépelés volt.)
Last edited by Süni on Mon Dec 06, 2010 10:28 am, edited 1 time in total.
SONI wrote:
Te Bogyó rosszul aludtál, ébredj már fel . Valamit nagyon keversz, engem szoktak kijavítani, nem Én másokat. Kivéve téged néha . (Meg jegyezném ez elgépelés volt.)
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
SONI wrote:
Te Bogyó rosszul aludtál, ébredj már fel . Valamit nagyon keversz, engem szoktak kijavítani, nem Én másokat. Kivéve téged néha . (Megjegyezném, ez elgépelés volt.)
Süni neked is kell valamit csinálni Ha már a születésnapi jókivánságokra nem reagálsz
SONI wrote:Te Bogyó rosszul aludtál, ébredj már fel . Valamit nagyon keversz engem szoktak ki javitani nem Én másokat .Kivéve téged néha . (Meg jegyezném ez el gépelés volt.)
na majd ezután direkt figyelem, ha egyszer is javítasz valakinél lesz ám vérszívás!
...A Xikla...
SONI wrote:Te Bogyó rosszul aludtál, ébredj már fel . Valamit nagyon keversz engem szoktak ki javitani nem Én másokat .Kivéve téged néha . (Meg jegyezném ez el gépelés volt.)
na majd ezután direkt figyelem, ha egyszer is javítasz valakinél lesz ám vérszívás!
"Papa ! Vegye be a Cavintont , mert elfelejti bevenni a Cavintont !"