az én második tranyómat is a méhtelepre vitték, szerencsére Szaby gyors volt és meg tudtuk menteni a vasat. a tulaj igy meg több mint kétszer annyit kapott érte mintha leadta volna vasba....Tibi wrote:Szálkás lapátnyelet törném a seggükbe komolyan mondom. Nincs elég zsiguli amit a méhbe lehetne vinni?Szelei Szilard wrote:Pár hónapja vittek el innen simontornyárol is egy ugyan ilyet, dombóvárra vitték a vasasok, a motorja intult, 10.000ft-ot attak érte.
sajnos lecsúsztam róla. :(
bemutatkozások
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
Sziasztok!
Mar mint mondottam tiszta uj vagyok a forumotokon,eloszor is megkoszonnem a regisztracios segitseget,es bemutatkoznek.
M.Robert vagyok(patroler),egy regi Capri lazban ego ember,aki ezert vagy azert nem jutott hozza a vashoz!Bizom bennetek,hogy ebben tudttok segiteni(akartok)!
Hobbinak meg annyit megemlitenek<hogy megszalott Off-Road-os vagyok,imadom a termeszetet,a bulizast,jo tarsasagot,na meg persze a
SARAT!
Jaa kiraly a forum,nagyok vagytok,es remelem befogadttok!?
Mar mint mondottam tiszta uj vagyok a forumotokon,eloszor is megkoszonnem a regisztracios segitseget,es bemutatkoznek.
M.Robert vagyok(patroler),egy regi Capri lazban ego ember,aki ezert vagy azert nem jutott hozza a vashoz!Bizom bennetek,hogy ebben tudttok segiteni(akartok)!
Hobbinak meg annyit megemlitenek<hogy megszalott Off-Road-os vagyok,imadom a termeszetet,a bulizast,jo tarsasagot,na meg persze a
SARAT!
Jaa kiraly a forum,nagyok vagytok,es remelem befogadttok!?

...Capri visszatero alom!!!
sztem egyáltalán nem üti...bogyo28 wrote:ez a kettő pedig eléggé üti egymást...patroler wrote: megszalott Off-Road-os vagyok,imadom a termeszetet
egyébként üdv
én is, ha tehetem bemászok UAZ elvtársba

Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
2002 Ford Focus
1973 UAZ 469 "Antonov"

ahogy a kép is mutatja már elég harmatos koromban megérintettek az autók, a jó öreg parancsnoki UAZ-al ár ekkor közelebbi barátságba kerültem...

kicsit későbbi dolog a Capri szerelem...még egész kis koromban láttam a verdát szaladgálni az úton...azonnal beleszerettem :D de ahogy az kiderült faterom is... :D
Capri 4ever!
2002 Ford Focus
1973 UAZ 469 "Antonov"
2002 Ford Focus
1973 UAZ 469 "Antonov"
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
hogy érthetőbb legyen: egy benzinfaló, olajcsöpögő hangos vassal bemenni az erdőbe és jól hazabaszni a természetet benne, az nem azt jelenti hogy szereted a természetet. ha szeretnéd, túrabakancsban mennél az erdőbe meg hátizsákkal. én nem vagyok egy nagy természetbuvár, de azt hiszem hogy az off-road is elég távol áll a természetbarátok társaságától...kuzsi wrote:sztem egyáltalán nem üti...bogyo28 wrote:ez a kettő pedig eléggé üti egymást...patroler wrote: megszalott Off-Road-os vagyok,imadom a termeszetet
egyébként üdv
én is, ha tehetem bemászok UAZ elvtársbaés irány az erdő meg a hegyek...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...
úgy látom itt elvakultság esete áll fentbogyo28 wrote:hogy érthetőbb legyen: egy benzinfaló, olajcsöpögő hangos vassal bemenni az erdőbe és jól hazabaszni a természetet benne, az nem azt jelenti hogy szereted a természetet. ha szeretnéd, túrabakancsban mennél az erdőbe meg hátizsákkal. én nem vagyok egy nagy természetbuvár, de azt hiszem hogy az off-road is elég távol áll a természetbarátok társaságától...kuzsi wrote:sztem egyáltalán nem üti...bogyo28 wrote: ez a kettő pedig eléggé üti egymást...
egyébként üdv
én is, ha tehetem bemászok UAZ elvtársbaés irány az erdő meg a hegyek...

hozzátenném hogy általában tudod megállok vele és sétálok az erdőben...meg mikor kevés időd van és nincs időd túrabakancsban feltöretni a lábad hogy eljuss egy távolabbi helyre akkor igencsak jól jön ez a hangos "vas"...ami nem csöpögteti az olajat megjegyezném ...és még vmi...ha már a természetvédelemről van szó akkor nem azt a pár hülyét kell csesztetni aki kimegy az erdőbe szétnézni és vidéki létére még mindig megbecsüli és szereti azt...hanem azt aki kivágja illetve szétlopja az összes fát...és ilyenért nem kell elmenni "melegebb éghajlatra"...nagyon nagyok vagyunk mi magyarok a fa lopásban...legalábbis ez a vidéki tapasztalat...és nem arról van szó hogy azért vágják ki a fát mert nincs mivel fűteni és megfagyna a család....nem éppen...azért hogy köbméter számra árulják...
és meglátásom szerint ez természet szétbaszása....nem az hogy 10km/órával átgurulsz a hűs erdei úton, úgy hogy még az állatokat se zavarod meg az erdőben(nem egy őz mellett mentem el úgy hogy nem rohantak ki a világból az ordító motortól)...meg a motor hangjától még a madárcsicsergést is hallod...pedig van annak a "pár köbcentinek" ott elől hangja ha akarod...na erről ennyit
Capri 4ever!
2002 Ford Focus
1973 UAZ 469 "Antonov"
2002 Ford Focus
1973 UAZ 469 "Antonov"