Bejön....

Bonusz videoklipp
[/quote]
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Vót már ez de miért van megdöntve a fékcucc ?Natalie Driver Gabe wrote:Ha már témánál vagyunk
http://www.youtube.com/watch?v=j3Aw0rKK23g" onclick="window.open(this.href);return false;
2:30 nál mutatják az MFI mocit ott s később is látszik hogy meg van döntve balra a
főfékmunkahenger tartálya .
Azt hittem csak az átépítés alatt i kép ilyen de nem.
Szerintetek ???
Ezt kérdem én is.Tibi wrote:Vót már ez de miért van megdöntve a fékcucc ?Natalie Driver Gabe wrote:Ha már témánál vagyunk
http://www.youtube.com/watch?v=j3Aw0rKK23g" onclick="window.open(this.href);return false;
2:30 nál mutatják az MFI mocit ott s később is látszik hogy meg van döntve balra a
Szerintetek ???
Én csak a piros féknyerget láttam, hol van az a lemez?Natalie Driver Gabe wrote: Az első féket figyeltétek ??
Én azt hittem hogy valami nagy tárcsát mókolt bele de nem.
Mert valami lemezt odarakott ami nagyobb s takarja a tárcsát.
Szergej kiöltözött, mint xaros pista nevenapján.Natalie Driver Gabe wrote:Ha már témánál vagyunk
Szerintetek ???
Az első féket figyeltétek ??
Hogy magától is le tudjon levegősödni.Tibi wrote:Vót már ez de miért van megdöntve a fékcucc ?Natalie Driver Gabe wrote:Ha már témánál vagyunk
Szerintetek ???
Más tippem nekem sincsSüni wrote:Hogy magától is le tudjon levegősödni.
Ezt én sem láttam rendesen, mikor van ?szszaby wrote:Én csak a piros féknyerget láttam, hol van az a lemez?Natalie Driver Gabe wrote: Az első féket figyeltétek ??
Pl.. 9.02-nél elég jól látni. Elsőre nekem sem tűnt fel, csak fura volt, hogy menet közben nem forog a féktárcsa.Tibi wrote:Ezt én sem láttam rendesen, mikor van ?szszaby wrote:Én csak a piros féknyerget láttam, hol van az a lemez?Natalie Driver Gabe wrote: Az első féket figyeltétek ??
Ott A pont.vasparipa wrote:Pl.. 9.02-nél elég jól látni. Elsőre nekem sem tűnt fel, csak fura volt, hogy menet közben nem forog a féktárcsa.
tényleg, nem kis tuning ez.Natalie Driver Gabe wrote:Ott A pont.vasparipa wrote:Pl.. 9.02-nél elég jól látni. Elsőre nekem sem tűnt fel, csak fura volt, hogy menet közben nem forog a féktárcsa.
Hát ettől biztos jobban lassul.Tibi wrote:tényleg, nem kis tuning ez.Natalie Driver Gabe wrote:Ott A pont.vasparipa wrote:Pl.. 9.02-nél elég jól látni. Elsőre nekem sem tűnt fel, csak fura volt, hogy menet közben nem forog a féktárcsa.