(az valószínű , hogy tegnap volt BOLDOG s még józanodik , de mind a fórumot , mind a találkozókat - a másik Marci/Marco-val egyetemben - hanyagolja , de aktívan ... )
TÉCSÉ wrote:1 (talán) ide illő kérdés (Palik után szabadon) :
De hová tűnt Marcocapri ???
(az valószínű , hogy tegnap volt BOLDOG s még józanodik , de mind a fórumot , mind a találkozókat - a másik Marci/Marco-val egyetemben - hanyagolja , de aktívan ... )
Egyik cimbijével együtt dolgoztam tavaly, utolsó infom, hogy nem nagyon foglalkozik a masinájával
TÉCSÉ wrote:1 (talán) ide illő kérdés (Palik után szabadon) :
De hová tűnt Marcocapri ???
Egyik cimbijével együtt dolgoztam tavaly, utolsó infom, hogy nem nagyon foglalkozik a masinájával
Ez sajnos jelenleg még így van. Nincs kedve, tudjátok ($$$$). De épp a dobszerkóját készül eladni hogy legyen lé egy kis előrelépéshez. Az autó egyben van különben. Szaporodnak rajta a barna foltok, meg ilyen olyan nyavajája van.
Amúgy hány kezed kell hogy összeszámold TCS báTCSi hogy Marcocapri hány találkozón volt? Még egy asztalos sem használná minden ujját
Nagyon kedvesek vagytok srácok!
ha most anyáznák akkor, azt mondanátok magatokba, hogy na "mi van hülye gyerek fáj az igazság?!"
Nagyon hiányzik a banda, csak úgy érzem beilleszkedési problémáim vannak:) De szeretnék már tag lenni,
nem csak testileg!
Szóval kijózanodtam már és igyekszem vissza szerezni a bizalmatokat, és barátságotokat! :D
Marcocapri wrote:Nagyon kedvesek vagytok srácok!
ha most anyáznák akkor, azt mondanátok magatokba, hogy na "mi van hülye gyerek fáj az igazság?!"
Nagyon hiányzik a banda, csak úgy érzem beilleszkedési problémáim vannak:) De szeretnék már tag lenni,
nem csak testileg!
Szóval kijózanodtam már és igyekszem vissza szerezni a bizalmatokat, és barátságotokat! :D
Eme problémákon (ha van ilyen ... ) csak Magad segíthetsz
Marcocapri wrote:Nagyon kedvesek vagytok srácok!
nem csak testileg!
Eme problémákon (ha van ilyen ... ) csak Magad segíthetsz
igyekszem! :) Nemsokára neki kell látnom a kicsikének :D Karbikát kell majd belőni,
mert semmi alapjárat hidegen... de gondolom Bandibá mindent megold! :D