Hogy 1 Uazból nem csöpög az olaj?

Egy autó a beton csíkra való!
Természetessen, ha v. kinek ez tetszik tegye. Nekem nem tetszik a rózsa szín póló, de van akinek igen.
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
ami rendben van abból nem csöpög :DMad Max wrote:Én sem szeretem az OFF rodosokat, mert előszeretettel használják fel a jó Ford V6 alkatrészeket, ami szerintem PAZARLÁS. Ha tudom, hogy ilyenre kell soha nem adom el az alkatrészt.
Hogy 1 Uazból nem csöpög az olaj?![]()
![]()
![]()
Egy autó a beton csíkra való!
Természetessen, ha v. kinek ez tetszik tegye. Nekem nem tetszik a rózsa szín póló, de van akinek igen.
te most elég félre nyultál, voltam már erdőben autóval (range rover v8 ), ami nem volt rossz, és nincs is semmi bajom az off-road-os emberekkel, nekik az a hobbijuk. csak kb annyira lehet őket természetszeretőnek hívni mint az olajfuró munkásokat. ők is kint dolgoznak a természetben, de nem azért mert annyira szeretik a természetet. ahol nincs út, ott nem kell autóval menni, hiszen mindenhova el lehet jutni az utakon, ahova meg nem az direkt azért van hogy oda ne járjanak autóval/motorral. pl a természetvédelmi területen quad-ozok sem tul szimpik.a fatolvajok is szeretnek autoval az erdőbe menni, ők is szeretik a természetet? az off-road szerintem sokkal inkább való régi köbányába, elhagyott területre, sivatagba stb, csak pont az erdőbe nem. az őzek is biztos lemondanának bármilyen UAZ-ról, akármilyen patent is az. vagy pl somodbabod egy tök jó rendezvény, hatalmas élmény volt, de az mégsem erdő. bár nekem az igazán bejövős az izlandi off-road, csak mostanában nem nagyon adják sehol a tévében, de ezt egy másik topikban már kibeszéltük.kuzsi wrote: úgy látom itt elvakultság esete áll fentviszont ebből arra következtetek hogy te még nem mentél be az erdőbe egy "hangos olajcsöpögős vassal"...és nem nagyon tudod milyen az..
hozzátenném hogy általában tudod megállok vele és sétálok az erdőben...meg mikor kevés időd van és nincs időd túrabakancsban feltöretni a lábad hogy eljuss egy távolabbi helyre akkor igencsak jól jön ez a hangos "vas"...ami nem csöpögteti az olajat megjegyezném ...és még vmi...ha már a természetvédelemről van szó akkor nem azt a pár hülyét kell csesztetni aki kimegy az erdőbe szétnézni és vidéki létére még mindig megbecsüli és szereti azt...hanem azt aki kivágja illetve szétlopja az összes fát...és ilyenért nem kell elmenni "melegebb éghajlatra"...nagyon nagyok vagyunk mi magyarok a fa lopásban...legalábbis ez a vidéki tapasztalat...és nem arról van szó hogy azért vágják ki a fát mert nincs mivel fűteni és megfagyna a család....nem éppen...azért hogy köbméter számra árulják...
és meglátásom szerint ez természet szétbaszása....nem az hogy 10km/órával átgurulsz a hűs erdei úton, úgy hogy még az állatokat se zavarod meg az erdőben(nem egy őz mellett mentem el úgy hogy nem rohantak ki a világból az ordító motortól)...meg a motor hangjától még a madárcsicsergést is hallod...pedig van annak a "pár köbcentinek" ott elől hangja ha akarod...na erről ennyit
az hogy nekünk van otthon egy terepjárónk az azt jelenti eszerint hogy én off road-os vagyok..jó tudni...eddig én nem így gondoltam...én úgy gondoltam hogy van otthon egy terepjáró amivel el tudok menni a szar utakon...és olyan környékekre jutok el a környezetemben ahová esetleg gyalog nagyon sokáig tartana eljutni... mivel vidéken lakom olykor olykor szükség is van arra hogy akár szakadó esőben is ki tudjak vkiért például menni aki a határban van...mondjuk aki kiment túrabakancsban és ráfaragott....bogyo28 wrote:te most elég félre nyultál, voltam már erdőben autóval (range rover v8 ), ami nem volt rossz, és nincs is semmi bajom az off-road-os emberekkel, nekik az a hobbijuk. csak kb annyira lehet őket természetszeretőnek hívni mint az olajfuró munkásokat. ők is kint dolgoznak a természetben, de nem azért mert annyira szeretik a természetet. ahol nincs út, ott nem kell autóval menni, hiszen mindenhova el lehet jutni az utakon, ahova meg nem az direkt azért van hogy oda ne járjanak autóval/motorral. pl a természetvédelmi területen quad-ozok sem tul szimpik.a fatolvajok is szeretnek autoval az erdőbe menni, ők is szeretik a természetet? az off-road szerintem sokkal inkább való régi köbányába, elhagyott területre, sivatagba stb, csak pont az erdőbe nem. az őzek is biztos lemondanának bármilyen UAZ-ról, akármilyen patent is az. vagy pl somodbabod egy tök jó rendezvény, hatalmas élmény volt, de az mégsem erdő. bár nekem az igazán bejövős az izlandi off-road, csak mostanában nem nagyon adják sehol a tévében, de ezt egy másik topikban már kibeszéltük.
Itt Caprisként vagy jelen és ez a lényeg. Rengetegszer meg fogsz még lepődni, hogy ez milyen összetartást, korrektséget és barátságosságot vált ki a többi Caprisbólpatroler wrote:KEDVES URAIM!
Nem tudom szavakba foglalni,mennyire koszonom ezt a csaladi fogadttatast,nem tudom minek veljem,de semmikeppen nem egy normalis dolog!
Hogy mi a velemenye egy-ket embernek az off-roadrol,nem nagyon erdekel frankora,de szerintem ez nem egy civilizalt fogadttatasra vall!
Na de essunk tul rajta,vegulis en nem ezert regisztraltam magam a forumotokra,hanem mert szeretem es erdekelnek a Caprik,es hatha meg talalok egy-ket hasonlo embert a forumon aki hajlando normalisan tarsalogni velem,hiaba en csak egy saros termeszetbarat off-roados vagyok!!!!!Koszonom a figyelmet!!!
patroler wrote:KEDVES URAIM!
Nem tudom szavakba foglalni,mennyire koszonom ezt a csaladi fogadttatast,nem tudom minek veljem,de semmikeppen nem egy normalis dolog!
Hogy mi a velemenye egy-ket embernek az off-roadrol,nem nagyon erdekel frankora,de szerintem ez nem egy civilizalt fogadttatasra vall!
Na de essunk tul rajta,vegulis en nem ezert regisztraltam magam a forumotokra,hanem mert szeretem es erdekelnek a Caprik,es hatha meg talalok egy-ket hasonlo embert a forumon aki hajlando normalisan tarsalogni velem,hiaba en csak egy saros termeszetbarat off-roados vagyok!!!!!Koszonom a figyelmet!!!