bemutatkozások

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

Mad Max
akárhozzáisnyulhatvalamihez
ClassicFord klubtag?: Igen

Post by Mad Max »

Én sem szeretem az OFF rodosokat, mert előszeretettel használják fel a jó Ford V6 alkatrészeket, ami szerintem PAZARLÁS :evil: . Ha tudom, hogy ilyenre kell soha nem adom el az alkatrészt.
Hogy 1 Uazból nem csöpög az olaj? :lol: :lol: :lol:
Egy autó a beton csíkra való!
Természetessen, ha v. kinek ez tetszik tegye. Nekem nem tetszik a rózsa szín póló, de van akinek igen.
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.

A Capri egy különleges autó!!!!!
kuzsi
nemleszgondhasegítis

Post by kuzsi »

Mad Max wrote:Én sem szeretem az OFF rodosokat, mert előszeretettel használják fel a jó Ford V6 alkatrészeket, ami szerintem PAZARLÁS :evil: . Ha tudom, hogy ilyenre kell soha nem adom el az alkatrészt.
Hogy 1 Uazból nem csöpög az olaj? :lol: :lol: :lol:
Egy autó a beton csíkra való!
Természetessen, ha v. kinek ez tetszik tegye. Nekem nem tetszik a rózsa szín póló, de van akinek igen.
ami rendben van abból nem csöpög :D
láttam már egy pár UAZt volt amiből kb folyt nem hogy nem csöpögött...de ez nem kimondottan ereszti
az lehet hogy a csíkra való ,de mi van akkor ha nincs csík? :D
egyébként erős túlzás hogy off roados vagyok, mert pl versenyen nem indulnék, meg szelídebb gyerek vagyok én annál :oops: :D én a békés kirándulgatások híve vok
a rózsaszín pólót meg én sem szeretem :lol: :lol:
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
Mad Max
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by Mad Max »

Kerály!!! :D :D :D
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.

A Capri egy különleges autó!!!!!
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

kuzsi wrote: úgy látom itt elvakultság esete áll fent :lol: viszont ebből arra következtetek hogy te még nem mentél be az erdőbe egy "hangos olajcsöpögős vassal"...és nem nagyon tudod milyen az..
hozzátenném hogy általában tudod megállok vele és sétálok az erdőben...meg mikor kevés időd van és nincs időd túrabakancsban feltöretni a lábad hogy eljuss egy távolabbi helyre akkor igencsak jól jön ez a hangos "vas"...ami nem csöpögteti az olajat megjegyezném ...és még vmi...ha már a természetvédelemről van szó akkor nem azt a pár hülyét kell csesztetni aki kimegy az erdőbe szétnézni és vidéki létére még mindig megbecsüli és szereti azt...hanem azt aki kivágja illetve szétlopja az összes fát...és ilyenért nem kell elmenni "melegebb éghajlatra"...nagyon nagyok vagyunk mi magyarok a fa lopásban...legalábbis ez a vidéki tapasztalat...és nem arról van szó hogy azért vágják ki a fát mert nincs mivel fűteni és megfagyna a család....nem éppen...azért hogy köbméter számra árulják...
és meglátásom szerint ez természet szétbaszása....nem az hogy 10km/órával átgurulsz a hűs erdei úton, úgy hogy még az állatokat se zavarod meg az erdőben(nem egy őz mellett mentem el úgy hogy nem rohantak ki a világból az ordító motortól)...meg a motor hangjától még a madárcsicsergést is hallod...pedig van annak a "pár köbcentinek" ott elől hangja ha akarod...na erről ennyit
te most elég félre nyultál, voltam már erdőben autóval (range rover v8 ), ami nem volt rossz, és nincs is semmi bajom az off-road-os emberekkel, nekik az a hobbijuk. csak kb annyira lehet őket természetszeretőnek hívni mint az olajfuró munkásokat. ők is kint dolgoznak a természetben, de nem azért mert annyira szeretik a természetet. ahol nincs út, ott nem kell autóval menni, hiszen mindenhova el lehet jutni az utakon, ahova meg nem az direkt azért van hogy oda ne járjanak autóval/motorral. pl a természetvédelmi területen quad-ozok sem tul szimpik.a fatolvajok is szeretnek autoval az erdőbe menni, ők is szeretik a természetet? az off-road szerintem sokkal inkább való régi köbányába, elhagyott területre, sivatagba stb, csak pont az erdőbe nem. az őzek is biztos lemondanának bármilyen UAZ-ról, akármilyen patent is az. vagy pl somodbabod egy tök jó rendezvény, hatalmas élmény volt, de az mégsem erdő. bár nekem az igazán bejövős az izlandi off-road, csak mostanában nem nagyon adják sehol a tévében, de ezt egy másik topikban már kibeszéltük.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
kuzsi
nemleszgondhasegítis

Post by kuzsi »

bogyo28 wrote:te most elég félre nyultál, voltam már erdőben autóval (range rover v8 ), ami nem volt rossz, és nincs is semmi bajom az off-road-os emberekkel, nekik az a hobbijuk. csak kb annyira lehet őket természetszeretőnek hívni mint az olajfuró munkásokat. ők is kint dolgoznak a természetben, de nem azért mert annyira szeretik a természetet. ahol nincs út, ott nem kell autóval menni, hiszen mindenhova el lehet jutni az utakon, ahova meg nem az direkt azért van hogy oda ne járjanak autóval/motorral. pl a természetvédelmi területen quad-ozok sem tul szimpik.a fatolvajok is szeretnek autoval az erdőbe menni, ők is szeretik a természetet? az off-road szerintem sokkal inkább való régi köbányába, elhagyott területre, sivatagba stb, csak pont az erdőbe nem. az őzek is biztos lemondanának bármilyen UAZ-ról, akármilyen patent is az. vagy pl somodbabod egy tök jó rendezvény, hatalmas élmény volt, de az mégsem erdő. bár nekem az igazán bejövős az izlandi off-road, csak mostanában nem nagyon adják sehol a tévében, de ezt egy másik topikban már kibeszéltük.
az hogy nekünk van otthon egy terepjárónk az azt jelenti eszerint hogy én off road-os vagyok..jó tudni...eddig én nem így gondoltam...én úgy gondoltam hogy van otthon egy terepjáró amivel el tudok menni a szar utakon...és olyan környékekre jutok el a környezetemben ahová esetleg gyalog nagyon sokáig tartana eljutni... mivel vidéken lakom olykor olykor szükség is van arra hogy akár szakadó esőben is ki tudjak vkiért például menni aki a határban van...mondjuk aki kiment túrabakancsban és ráfaragott....
én nem mondtam hogy a fatolvaj szereti a természetet...a fatolvaj leszarja a természetet..meg azt is akié az erdő...azt meg pláne hogy ebből van neki tiszta levegője...a fatolvaj nem a természetben dolgozik...ő lop a természetben, kárt okoz

az olajfúró munkás...egyébként attól még hogy arra kényszerül hogy ilyen helyen dolgozzon még szeretheti...lehet azt mondani hogy akkor hagyja ott a melót ha ennyire "zöld"...és akkor hol dolgozzon?

azt meg senki nem állította hogy az off roadosok természetvédőkk...patroler is csak annyit mondott hogy szereti a természetet

utak és egyebek:
egyébként kár a gőzért mert városból szemlélve mindenki máshogy látja a vidéki dolgokat...ahogy én is máshogy látom városi helyzetet...az hogy egy erdős területen nincs út nem azt jelenti hogy azért nincs ott út mert nem akarták hogy legyen...számtalan olyan helyet tudok ahol régen vezetett pl szekér útvonal...és megvannak a nyomai még, ahol elmegy egy terepjáró...ott azért nincs út mert pénz sincs...vidéken az aszfalt út is szar nem hogy azzal foglalkozzanak hogy az összes régi utat járhatóvá tegyék...

egyébként mondom még1x...hogy az hogy én kimegyek kocsival kirándulni nem azt jelenti hogy belemászok az erdőbe mindenhonnan ahonnan tudok...azért megmaradok a földutakon ha lehet....
ezért mondom hogy én nem érzem magam off roadosnak kimondottan
ha kimegyek az erdőbe szétnézni, lenyugodni akkor szépen megállok a verdával vhol és bemegyek gyalog a fák közé...

röviden ennyi
:D de azért pece :lol:
Capri 4ever!
2002 Ford Focus
1973 UAZ 469 "Antonov"
Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

Annyit bírtok írni hogy az valami hihetetlen,már inkább megyek és alszok :lol:
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
patroler
márokosanistudnézni

Post by patroler »

KEDVES URAIM!
Nem tudom szavakba foglalni,mennyire koszonom ezt a csaladi fogadttatast,nem tudom minek veljem,de semmikeppen nem egy normalis dolog!
Hogy mi a velemenye egy-ket embernek az off-roadrol,nem nagyon erdekel frankora,de szerintem ez nem egy civilizalt fogadttatasra vall!
Na de essunk tul rajta,vegulis en nem ezert regisztraltam magam a forumotokra,hanem mert szeretem es erdekelnek a Caprik,es hatha meg talalok egy-ket hasonlo embert a forumon aki hajlando normalisan tarsalogni velem,hiaba en csak egy saros termeszetbarat off-roados vagyok!!!!! :wink: Koszonom a figyelmet!!!
...Capri visszatero alom!!!
proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

patroler wrote:KEDVES URAIM!
Nem tudom szavakba foglalni,mennyire koszonom ezt a csaladi fogadttatast,nem tudom minek veljem,de semmikeppen nem egy normalis dolog!
Hogy mi a velemenye egy-ket embernek az off-roadrol,nem nagyon erdekel frankora,de szerintem ez nem egy civilizalt fogadttatasra vall!
Na de essunk tul rajta,vegulis en nem ezert regisztraltam magam a forumotokra,hanem mert szeretem es erdekelnek a Caprik,es hatha meg talalok egy-ket hasonlo embert a forumon aki hajlando normalisan tarsalogni velem,hiaba en csak egy saros termeszetbarat off-roados vagyok!!!!! :wink: Koszonom a figyelmet!!!
Itt Caprisként vagy jelen és ez a lényeg. Rengetegszer meg fogsz még lepődni, hogy ez milyen összetartást, korrektséget és barátságosságot vált ki a többi Caprisból :!:
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
patroler
márokosanistudnézni

Post by patroler »

Koszontem proteus!
En valahol erre is szamitottam,de igy jartam! :roll:
Azert en turelmesen varom,hogy betelyesuljon!
kuzsi
nemleszgondhasegítis

Post by kuzsi »

patroler...ha vmivel megbántottalak én személy szerint akkor bocsánatot kérek...ha követted amit itt levágtunk (ami tényleg túlment minden határon ) akkor olvashattad hogy úgy kezdtem hogy sztem nem zárja ki egymást a természet szeretése és az off road....csak hát bogyo belelendült a dolgokba...én meg vadul elkezdtem védekezni :lol: ez a nagy rakás ebből keletkezett...

ami a lényeg:
akárhogy is van én örülök hogy van még vki itt aki egyszerre szereti a sarat meg a Caprit :D
és a Capris szellem igen erős dolog...bármikor bármiben segítség kell a fiúk segítenek...alkatrész, tipp, tanács, vagy csak egy pár szó hogy ne add fel még akkor sem ha a kocsidon olyan lyukak lesznek mint az enyémen voltak:shock: :D ...segítenek... jó hely ez, és az is marad mert összetart minket a Capri :)

ui: ha esetleg bogyo urat is megsértettem volna akkor tőle is elnézést kérek..
Capri 4ever!
2002 Ford Focus
1973 UAZ 469 "Antonov"
patroler
márokosanistudnézni

Post by patroler »

Szia kuzsi !
Nem sertettel meg,sot ellenkezoleg,koszi a partfogast!!! :?
Bizok benne,hogy letezik ez a biz.osszetartas,mert ez igy lenne normalis!
Ami meg bogyoval kapcsolatos,megertem,nem vagyunk egyformak,csak piciket talan rosszul esett,hogy mar az elso 24-oraban van valaki akinek szalka vagyok a szemebe!
De semmi baj sracok,lessz ez meg igy sem!
En azert jol erzem itt magam,es eljenek a Caprik es a Caprisok!!! :wink:
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

patroler wrote:KEDVES URAIM!
:shock:
Ennyitől kiakadtál :?: :idea:
Van itt időnként cifrább is... :wink:
Ne vedd Magadra !!! Vagyunk páran kik csűrik csavarják a szavakat és az értelmezéseket , de ez nem (feltétlenül) a rossz szándék jele !!!
Unalmas lenne , ha csak abból állna a fórum , hogy mi hány centi , mekkora lyuk van a seggünk alatt (is) , és mit is szeretnénk ócsóért megszerezni ingyen... :lol:
Nem baj az , hogy van olyan téma amiről páran másképp gondolkodnak (csak egyeseknek) , itt ezeket is meg lehet vitatni (még ha ezeknek az egyeseknek nem is tetszik) , mint pl. a Tesco témakör ... :D
Bogyó sem bántani , kötekedni akart , ebben biztos vagyok , pusztán más a véleménye !!!
Én sem komálom az Off Road-ot , viszont van jópár rózsaszín pólóm ... 8) Ettől még "itt" CAPRIsok vagyunk/voltunk/leszünk (túlnyomó többségben) :!:
patroler
márokosanistudnézni

Post by patroler »

Szep volt!!!!!!! :shock: :roll: Szep volt!!!
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

patroler wrote:Szep volt!!!!!!! :shock: :roll: Szep volt!!!
???
kuzsi
nemleszgondhasegítis

Post by kuzsi »

TÉCSÉ wrote:
patroler wrote:Szep volt!!!!!!! :shock: :roll: Szep volt!!!
???
na most ezt én sem értettem pontosan :shock:
???
Capri 4ever!
2002 Ford Focus
1973 UAZ 469 "Antonov"
Post Reply