Jaja, most itthon lesz még egy darabig.Tibi wrote:Debreceni a kollega, csak lelépett egy "kicsit" csavarogni. Ha jól tudom nyáron itthon van, de majd ő elmondja. Szóval tessék felkeresni és végelegesen megfertőződni ! :Dclooney55 wrote:Kösszöm szépen!;)
Bár nem derült ki,hogy hová valósi,mert tartózkodási helynek London van írva,ahhoz képest Debrecen elég messze található!;)
Nah de majd felkeresem a mai nap akkor PM-ben...;)
érdekes dolgok a nagyvilágból:)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- szszaby
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Ford Capri MkI Essex
Tibi!Tibi wrote:Debreceni a kollega, csak lelépett egy "kicsit" csavarogni. Ha jól tudom nyáron itthon van, de majd ő elmondja. Szóval tessék felkeresni és végelegesen megfertőződni ! :Dclooney55 wrote:Kösszöm szépen!;)
Bár nem derült ki,hogy hová valósi,mert tartózkodási helynek London van írva,ahhoz képest Debrecen elég messze található!;)
Hogyan szeretnél megfertőzni?
Már így is be van gyulladva a torkom..;)
Amúgy nem elég,hogy márkatársak vagyunk? ;) A Capri is jó verda, de a kereklámpás TC1/1-es gépemet nem adnám oda sztem semmiért...

- Tibi
- rengetegetirogatide
Torokfájásra jófajta páleszt tudnék ajánlani az segít de Capri ellen az sem véd ! :Dclooney55 wrote:Tibi!Tibi wrote:Debreceni a kollega, csak lelépett egy "kicsit" csavarogni. Ha jól tudom nyáron itthon van, de majd ő elmondja. Szóval tessék felkeresni és végelegesen megfertőződni ! :Dclooney55 wrote:Kösszöm szépen!;)
Hogyan szeretnél megfertőzni?
Már így is be van gyulladva a torkom..;)
Amúgy nem elég,hogy márkatársak vagyunk? ;) A Capri is jó verda, de a kereklámpás TC1/1-es gépemet nem adnám oda sztem semmiért...![]()
8)
1980 Capri MK3
Aztafene....akkor bajban vagyok... :D Pedig igencsak elhokkannánk haverral,ha jobban belenézhetnénk a kis Capriba! ;)Tibi wrote:
Torokfájásra jófajta páleszt tudnék ajánlani az segít de Capri ellen az sem véd ! :D
Tudjátok,hiába Capri,hiába Tau,Debrecenben még nem láttam személyesen egyet sem,s ha mászkálok az országban,akkor is csak elvétve látni 1-1 példányt...azért is virul a fejem,mint aki kinyerte a vízbűl a zoxigént,ha látok egy érdekesebb márkates'vért!;)
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Na hajrá!szszaby wrote:Nekem menni kellene mostanában, évente párszor meg szoktam fordulni, egyszer majdcsak odaérek.Hattyu wrote:Ha már ennyien jártok Debrecenbe akkor ki szokott Miskolcra járni?![]()
Szívesen ismerkednék én is![]()
![]()
Na meg én is megmutatnám amim van(Taunus)![]()
Várlak sok szeretettel!
Szólj ha erre tévedsz!
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- Tibi
- rengetegetirogatide
Majd szólj , remélem itthon leszek ,aztán bandázunk egyet !szszaby wrote:Nekem menni kellene mostanában, évente párszor meg szoktam fordulni, egyszer majdcsak odaérek.Hattyu wrote:Ha már ennyien jártok Debrecenbe akkor ki szokott Miskolcra járni?![]()
![]()
1980 Capri MK3
szszaby wrote:Nekem menni kellene mostanában, évente párszor meg szoktam fordulni, egyszer majdcsak odaérek.Hattyu wrote:Ha már ennyien jártok Debrecenbe akkor ki szokott Miskolcra járni?![]()
![]()
én évente többször is megfordulok........mikor az ágyamba mikor máshol....föleg ha a másik irányba van dolgom