ha alacsony a kőműves állvány, biztonságosan alá kell bakolni 4 db kisméretű tömör téglával (minden autószerelő műhely kötelező tartozéka), majd jobb híjján egy láncos kútgyűrűkiemelővel már ki is lehet pattintani.
fő a biztonság:
IMG_2147.JPG
tartozék láncot illik fixálni (jelen esetben egy régi oldaltáskáról származó hordszíjjal), majd ha a sima kötél és a spanifer sem tart eleget, biztonsági övvel rögzítsük a kreálmányt és állítsuk be a megfelelő szöget
szszaby wrote:Ma elkezdtem szétszedni a nemrég vásárolt sierra hátsó féknyergeket. Ezeket a fékbetéteket találtam benne:
P1100296.jpg
P1100297.jpg
ilyeneket én is tudok adni neked, mikorküldhetem? van olyan is, ahol mindkét oldalon látszik már a fém... de hát ki van fizetve a végéig, addig kell használni!
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Bogyo28 wrote:
ilyeneket én is tudok adni neked, mikorküldhetem? van olyan is, ahol mindkét oldalon látszik már a fém... de hát ki van fizetve a végéig, addig kell használni!
Szerintem itt nem az a baj, hanem, hogy a két betét nem is hasonlít egymásra.
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Bogyo28 wrote:
ezen apróságon tényleg át is siklottam. asszem visszaadom a szakmát. ja, az nem is volt...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Bogyo28 wrote:
Ez az enyémbe megy majd. Előre a hűtött tárcsa granada nyereg kombó, szintén granada rásegítővel.
De egy fejlövést adnék annak aki egy nagyobb betétet ilyen módon befarag.