Mad Max wrote:Esőben ők sem használják ! Mint ahogy minden tisztességes Capris.
Én, kéremszépen tisztességes Capris vagyok, mégis használom esőben, mivel akkor jobban dobja a farát az ótó!!
Pedig hallgatnod kéne Maxre... ha nem használnád te sem esőben, egyrészt nem lennél tisztességtelen, másrészt jóval többet érne a későbbiekben, - mivel ugye a capri a világ legszebb autója, alig gyártottak belőle párat - ha feltünteted, hogy esőben nem volt használva.
Mindenképpen elgondolkoznék ezeken a helyedben.
Én, kéremszépen tisztességes Capris vagyok, mégis használom esőben, mivel akkor jobban dobja a farát az ótó!!
Pedig hallgatnod kéne Maxre... ha nem használnád te sem esőben, egyrészt nem lennél tisztességtelen, másrészt jóval többet érne a későbbiekben, - mivel ugye a capri a világ legszebb autója, alig gyártottak belőle párat - ha feltünteted, hogy esőben nem volt használva.
Én már hallotam olyat is, hogy esőben való használatért pofozás jár, télen hóban való használatért főbe lövés.
Geriike, akkor ez most nem is a te autód? Hogy fogjátok használni, ha kettőtöknek ( vagy hármótoknak) négy felé kell menni?
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
Az autó Dieter-é. Valóban találó a dolog:D:D:D Én csak csinálom neki, és természetesen előjogom van kölcsönkérésre. De ez az ő autója lesz, nekem van egy Minim, talán egyszer majd megnő, és lesz belőle Big.:D
Nekem ezzel semmi gondom nincsen:) Szívesen csinálom, és majd, ha a saját autó m készül ő akkor is segíteni fog. Jó ez így. De talikra együtt megyünk:D
Úgy néz ki, sikerült megoldani a homokfúvás és a garázsk érdését is, úgyhogy jövő héten pihenő van az autónak, hétvégén homokfújják, és megy is utána az új garázsba, újpestre, és majd ott folytatjuk. Kicsit szűkös, de jó lesz, majd jönnek a képek jövő hét hétvégén.
szszaby wrote:Ott a fülkében a jobb oldalon, mi célt szolgál az a két vasdarab?
Ez az egyeidségének az első lépése, azok a tuning vasak:D Merevítés volt, azért, hogy amikor kivettük a belső küszöböt is, akkor ne mozduljon el a kasztni. CSak még nem volt érkezésünk kivenni, és ezért ők is részesültek egy kis homokozásban meg alapozásban.