köszönöm SzSzaby most csinálom hozzá a mók kesztyűtartót de remélem,hogy hasonló vagy talán jobb is lesz mint az eredeti(sajnos nem tudok szerezni sehonnan sem...)
Tiszteletem az uraknak
akinek polák lámpája van bemókolva a Capri lámpa helyébe ellátna esetleg egy pár jó tanáccsal ,hogy ne gányoljam szét teljesen a lámpakeretemet
Gáborka wrote:Tiszteletem az uraknak
A kuplungon van egy hosszú rugó kb 10 cm hosszú sajnos az enyém eltört ...mivel pótolható,vagy hol találok (miből)hasonlót?
A baross utcában a körúttól nem messze a Meki oldalán van egy rugókészítő. Nagyon sokféle ilyen húzórugója van. Vidd el a tiédet, aztán keress egy hozzá hasonlót.
Gáborka wrote:Tiszteletem az uraknak
A kuplungon van egy hosszú rugó kb 10 cm hosszú sajnos az enyém eltört ...mivel pótolható,vagy hol találok (miből)hasonlót?
hm, én még ilyet nem láttam (bár tudom, hogy létezik), de kell ez? nekem eddig nem hiányzott...
Remek elviszem az emberhez,köszönöm,hogy kell-e nem tudom de valószínűleg nem véletlen lehetett ott,méhtelepre meg be sem engedik a földi halandókat(legalábbis amikor ólmot akartam szerezni ...gondolom a rugókutatást még jobban díjaznák )
Gáborka wrote:Remek elviszem az emberhez,köszönöm,hogy kell-e nem tudom de valószínűleg nem véletlen lehetett ott,méhtelepre meg be sem engedik a földi halandókat(legalábbis amikor ólmot akartam szerezni ...gondolom a rugókutatást még jobban díjaznák )
Én többször jártam az éles-sarok melletti méh telepen kőbányán. Igaz zsír hely! Csak ajánlani tudom!