hogy vizsgazott a cossi? Valami beszamolot irj legyszi, biztos sokan lattak a talin, de en nem sajnos...

Ave fele meresre bejelentkezhetnel 8)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Ha jól emlékszem felvettem amikor gyorsult Krisztián ellen. A másik topicban van a video linkje, azon megnézheted, hogy szerepeltgigford wrote:Bogyo,
hogy vizsgazott a cossi? Valami beszamolot irj legyszi, biztos sokan lattak a talin, de en nem sajnos...![]()
Mar megneztem elotte, kedvemre valo vid, jo hogy csinaltad! nem tudtam megallapitani hogy ki nyert, azt lattam, hogy Krisztian indult jobban...de abbol sokat levonni nem lehetZool wrote:Ha jól emlékszem felvettem amikor gyorsult Krisztián ellen. A másik topicban van a video linkje, azon megnézheted, hogy szerepeltgigford wrote:Bogyo,
hogy vizsgazott a cossi? Valami beszamolot irj legyszi, biztos sokan lattak a talin, de en nem sajnos...![]()
Hát sok mindent nem tudok mondani, mivel péntek éjjel lett kész, és az első próbaút lefele a talira vezetett, ezért nagyon ovatos voltam vele. Hátul abszolut 0 fék van még, és erős fékezésnél a gyenge rugó és gátló miatt beleér az uj gumiba a sárvédő, de ezen a problémán már dolgozom.gigford wrote:Bogyo,
Krisz is csinált videókat a gyorsulásról, ahogy megszerzem tőle közkincsé teszem...gigford wrote:Mar megneztem elotte, kedvemre valo vid, jo hogy csinaltad! nem tudtam megallapitani hogy ki nyert, azt lattam, hogy Krisztian indult jobban...de abbol sokat levonni nem lehetZool wrote:Ha jól emlékszem felvettem amikor gyorsult Krisztián ellen. A másik topicban van a video linkje, azon megnézheted, hogy szerepeltgigford wrote:Bogyo,
Nem volt meg 200m a palya, ugye? Eleg rovidnek tunt, vagy a caprik voltak gyorsak 8)
Oke...Ave merest en a 1/8as ido miatt ertettem,nem arra hogy mennyi lo lehet kereken, meg jo lenne minel tobb caprit latni a listajan,de ha nem akkor nem 8) :) lesz meg iden TokolAz Ave féle mérés nem igazán izgat, inkább elmegyek egy fékpados mérésre nálunk kalászon, oda ugyis el akarom vinni finomhangolni a computert.
Ha már Bogyó kifelejtette akkor én leírom, hogy gyorsult az enyém ellen is, a rajtom jobb volt és az első pár méteren úgy tünt tartom vele az iramot, de perxe a végén pics@ mód elvert vagy másfél autóvalbogyo28 wrote: Hát sok mindent nem tudok mondani...
Mea Culpa Pudva úr, tényleg kifelejtettelek. De ott este a tűz mellett azt beszéltük, hogy az első 1 méteren te vezettél, a többin meg én 8)Pudva wrote:Ha már Bogyó kifelejtette akkor én leírom, hogy gyorsult az enyém ellen is, a rajtom jobb volt és az első pár méteren úgy tünt tartom vele az iramot, de perxe a végén pics@ mód elvert vagy másfél autóvalbogyo28 wrote: Hát sok mindent nem tudok mondani...
érzésre sokkal jobb, számszerü dolgokat sajnos nem tudok...Tibi wrote:Hello Bogyó,
"bejáratós" még a cossie? Gyorsulási időket nem mértetek mostanában? Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel megy jobbat egy 2.8nál :)
Fék megoldva, Fekete lacinál már megy, én a hétvégén rakom be a végleges cuccokat, remélhetőleg már a 260-as hűtött tárcsákkal. Van már hibakódkiolvaso és tesztelő ketyere, Sunyánál leteszteltük, igen értékes darab a computeres motorok körében ha van ilyesmi. Tök furcsa volt, hogy a ketyerét rákötve a computerre és elindítva a menet közbeni tesztet, a computer 400 és 2500 között tudta szabályozni a moci fordulatát anélkül, hogy a gázhoz értünk volna. Magyarul nem kapott a moci több levegőt, mégis igen nagy tartományban tudott vele játszani az elektronika. Szoval alakul a dolog. Remélem az ujabb fajtához is minél hamarabb megjön a kellö kábel és vezérlő, és Driver is szaggathatja már az aszfaltot a vassal.gizmo wrote:+ Fekete Laci... ha jól tudom legalábbis.Tibi wrote:Bogyó!
Kié az a sok kosszi? Driver, Lasti és ugye Te......
Fék móka megoldódott Bogyó? Ha minden rendben, jövőre elkezdek motort keresni 8)