Nekem van plexim. Egy kb. 1.50*1.50-es darab volt 15körül, 2-3éve. Mondjuk annyi hogy zöld. Még megvan.Tibi wrote:Sajna eddig senkit nem találtam. :(gigford wrote:Engem erdekel a dolog, ha csinaltatsz, mindenkepp szolj, benne vagyok.
Szerintem Miskolcon is erdeklodj, sok a rallys arrafele, biztos csinalnak arrafele.
Üvegszálas elemek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
-
- márokosanistudnézni
- ClassicFord klubtag?: Igen
Ford Capri 2.0 1982
3 CAPRI van Miskolcon:)
3 CAPRI van Miskolcon:)
- Tibi
- rengetegetirogatide
Nem az lenne a gond, attól tartok. Hanem ívet hajlítani bele. Azért kössz :) A zöld meg amugy sem megy a tervezett megjelenéshez :DCapri2.0 wrote:Nekem van plexim. Egy kb. 1.50*1.50-es darab volt 15körül, 2-3éve. Mondjuk annyi hogy zöld. Még megvan.Tibi wrote:Sajna eddig senkit nem találtam. :(gigford wrote:Engem erdekel a dolog, ha csinaltatsz, mindenkepp szolj, benne vagyok.
Szerintem Miskolcon is erdeklodj, sok a rallys arrafele, biztos csinalnak arrafele.
- Peti
- egyedülisszerelhet
Hali emberek!
Érdekelne még valakit rajtam kívűl műanyag hátsóajtó Mk3 hoz?
Mert minél többen összeállnánk ugye, annál kedvezőbb lenne az ár.
Nekem mindegyik Caprimon gond volt a fémmel, és most szeretnék egy végleges megoldást rá.
Van ismerősöm Gaboocán kivül is aki régóta foglalkozik a dologgal, és profin le tudná gyártani, csak 1db túl drága.
Érdekelne még valakit rajtam kívűl műanyag hátsóajtó Mk3 hoz?
Mert minél többen összeállnánk ugye, annál kedvezőbb lenne az ár.
Nekem mindegyik Caprimon gond volt a fémmel, és most szeretnék egy végleges megoldást rá.
Van ismerősöm Gaboocán kivül is aki régóta foglalkozik a dologgal, és profin le tudná gyártani, csak 1db túl drága.
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
- Bogyo28
- Überführer
nekem is hasonló gondolataim támadtak a műanyag ajtóval kapcsolatban, de nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni....CAPRI-3 wrote:oldalajtókat majd akkor cseréld le, ha van bukócső a kocsiban... ne akarj ilyen fiatalon meghalni :)Dartonit wrote:Gondolkodom rajta, bár én az oldalsó ajtókat szívesebben kicserélném, így is könnyű a fara.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- Tibi
- rengetegetirogatide
http://www.fordcapri.hu/forum/viewtopic ... c&start=45Dartonit wrote:Természetesen a megfelelő erősítéssel gondoltam.![]()
Más. Van valakinek képe, hogy néz ki az a Suhe púp? Én még nem láttam.
1980 Capri MK3
ki van pakolva és küönnyű volt a cosworth turbo a V-hez képest. lehetett volna még könnyebb is.Dartonit wrote:Az mondjuk igaz. Ha gyors akarok lenni, első leszek a ravatalon. De tényleg, Lasti Capriját hogy könnyítettétek le 1000 Kg-ra?CAPRI-3 wrote: akkor meg nem nyersz súlyt... tudom, nekem van becsövezett kocsim 8)
Ez mind 200 kg-ot jelent? Ezen most meglepődtem. :?
Szeretném kombinálni én is a 230 lovat az 1000 kg alatti súllyal, de egyenlőre a könnyű motor+váltókombináció, valamint az üléscserénél tovább nem jutottam. A műanyag elemek meg túl költségesek (egyenlőre).
Szerinted mi van még, amin még lehetne spórolni? (pótkerék, szerszámkészlet, fűtés, ablakmosó, hátsó zár és ablaktörlő mechanika már eddig sem volt benne.
)
Szeretném kombinálni én is a 230 lovat az 1000 kg alatti súllyal, de egyenlőre a könnyű motor+váltókombináció, valamint az üléscserénél tovább nem jutottam. A műanyag elemek meg túl költségesek (egyenlőre).
Szerinted mi van még, amin még lehetne spórolni? (pótkerék, szerszámkészlet, fűtés, ablakmosó, hátsó zár és ablaktörlő mechanika már eddig sem volt benne.
'81 MK3 4.6 V8
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler