:)
Feltétlenül!
Mindenesetre hamar feladtad. Már kezdtem azt hinni, hogy lesz valaki, aki hamarabb megcsinálja mint én. (persze még lehet valaki) De gondolom te is inkább csak eljátszottál a gondolattal, mint én is sokszor, aminek a vége általában az mint nálad is, hogy vannak fontosabb dolgok is az autón, amire azt a nehezen összekuporgatott, számunkra sajnos nem kis összege(ke)t lehetne költeni. Nálam már 5 éve tervbe van véve, de nem'tom mikor lesz belőle valami. Egyenlőre örülnék ha már gurulna az autóm. Már rég kész lehetne ha nem lennék ilyen őrülten alapos, és nem akarnék tökéletesre csiszolni minden alkatrészt. De elkapott a gépszíj tavaly évvégén, és ahelyett, hogy összeraktam volna, egyre inkább szétbontottam, -bontom az autót. Nem'tom mikor leszek kész, mindíg találok valamit ami nem tetszik. Persze ez egy 25 éves autónál nem meglepő, és hogy sokkal több időt is kell vele foglalkozni. De annak ellenére, hogy sokszor már kezdem feladni, kezdek belefáradni, mindíg megszólal bent egy kis hang, hogy csináld meg rendesen ha már egyszer szét van szedve! És ez lehet, hogy hülyén fog hangzani, (habár szerinten jó helyen járok a hülyeségeimmel :) ) nem csak menni akarok vele, hanem majd gyönyörködni is benne, és ezt elég nehéz úgy tenni, hogy tudom hogy vannak rozsdásodó alkatrészek, amik ha nem is igazán látszanak, de tudom hogy ott vannak! Sok "kívülálló" ezt nem érti meg, nekik csak "egy rozsdás vasdarab", meg "minek, úgyis sáros lesz" stb., hányszor hallottam már ezt. Mindezek ellenére úgyérzem hogy megéri, mert egy ilyen autó megérdemli a törődést, amit egyébként minden autó meg is hálál(na)! Meg azért is mert nagyon szeretem, és ugyanazt az érzést, élményt szeretném még (már nagyon) átélni, mint régebben. Nagyon ráférne már egy lakatolás, +fényezés is, de sajna nem'tom mikor lesz rá pénzem. Mert azt is rendesen szeretném megcsinálni, csináltatni. Nem bírok ki még egy nyarat Capri nélkül! És ahhoz, hogy mondjuk jövő tavasszal le tudjam fényeztetni, sajnos be kéne áldozni ezt az évet is. De gondolom nem vagyok egyedül a nyavalyáimmal... Na sziasztok!
Üdv, Peti!