Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
a felnit illetoleg,szegeny ember vizzel foz!az ivek pedig javitottak,mint az egesz auto.ugyhogy "eredeti manualisan utangyartott"Blant wrote:A felnit kivéve csillagos 5-ös, de az se olyan rossz. A sárvédőívek gyáriak, vagy más autó ívei kerültek oda a lakatolásnál. Olyan kicsit mintha ... vagy nem? Nagyon jó! Lőkös kutya jó!!!
ideküldhetnél pár ilyen jomunkásembert, mert errefelé nem nagyon akad ilyen, vagy olyan áron hogy a NASA sem tudná megfizetni...albicapri wrote:ja,mint aprosag:kurvara mindegy,mennyibe kerult a lakatos munka(csillagaszati osszeg)mikor faszikam mondta,hogy mennyi,jeco adtam neki egy fenykepet Madmax autojarol,es kasztnilag olyannak kertem!nem volt semmi kapaszkodoja,sem internetes oldal,sem pedig Capris gyakorlat,meg miegyebek.ez az auto egy igazi szemmertek alapjan keszult!!!
szerinted?feszitek,mint picsa az uj bugyiban,mikor lepten nyomon megbamulnak!ez nem merci,bomos,vagy mittom en,ez Capri!es jol mondod,irod,az Enyimelevelboss wrote:Hát azt kell h mondjam, h nagyon szépek lettek az ívek is! Én meg nem mondanám, h nem gyári, főleg így képről! Én nemtom mekkora meló egy ilyet megcsinálni, de mindenképp nagyon igényesnek tűnik.
Ja, és szerintem mostmár lehetne egy kicsit több önbizalmad a kocsival kapcsolatban, mert látod, h mindenkinek tetszik! Nem kell semmiért se szégyenkezned, ami rajta van, vagy ami a te ötleted, mert kurva jól néz ki az egész. Ne a vélt hibáit, vagy gyengeségeit emeld ki a kocsinak, hanem állj mellé büszkén, és mondd nyugodtan mindenkinek, h: Na baszkikáim! Ez a fasza gép az enyém! Szevasztok!...
...vagy valami hasonlót!
Ja és még annyi, h üdv a látványklubban!![]()
Az h mindenki megnézi... na az megfizethetetlen... de gondolom ezt már te is tudod! 8)
hát az látszik is a képen :D ;)albicapri wrote: feszitek,mint picsa az uj bugyiban
Ja, elvileg holnap megyek Mc-re. Fel is rakom az ékszíjat ! :Dszszaby wrote:Tibi, nemsoká te is feszítesz.
Tibi wrote:Ja, elvileg holnap megyek Mc-re. Fel is rakom az ékszíjat ! :Dszszaby wrote:Tibi, nemsoká te is feszítesz.
abszolut nem titok. minden negyedoraban-husz percben egy lityi,ami k.b.2.5 tonna,azzaz baszott be lehet rugnilevelboss wrote:A képeket elnézve, már csak egy kérdés foglalkoztat. Kb hány sör fogyott el közvetlenül az autó szét-, és összeszerelése közben? :D
Azért annyira nem lehet ott se szar az élet, ha ilyen autód van! Ettől még lehet inni pár sört!albicapri wrote:abszolut nem titok. minden negyedoraban-husz percben egy lityi,ami k.b.2.5 tonna,azzaz baszott be lehet rugnilevelboss wrote:A képeket elnézve, már csak egy kérdés foglalkoztat. Kb hány sör fogyott el közvetlenül az autó szét-, és összeszerelése közben? :D![]()
ja,jut eszembe,erre inni kell!neked toltsek???itt szar az elet,de legalabb a sor k.rva JOOOO!!!!